Βαθμολογία

Ηττήθηκε με ψηλά το κεφάλι η 110 ΠΜ

 

Στα πλαίσια του τελικού κυπέλλου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Πολεμικής Αεροπορίας, διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στα αντιπροσωπευτικά τμήματα της 124 ΠΒΕ και της 110 ΠΜ στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, εγκαινιάζοντας παράλληλα και τον καινούργιο χλοοτάπητα. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της 124 ΠΒΕ με σκορ 2-0.

Τα γκολ πέτυχαν στο 28΄ ο Θωμόπουλος με κεφαλιά και στο 48΄ ο Δημακάκος με σουτ , ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Οι παίχτες της 110 ΠΜ κατάφεραν να σταθούν αξιοπρεπώς και αντάξια απέναντι στην ανωτερότητα της 124 ΠΒΕ, χάνοντας μάλιστα και δύο ευκαιρίες με τον Γούτο Νικ., καθώς πολλοί παίχτες της αντίπαλης ομάδας συμμετέχουν σε εθνικές κατηγορίες.

Την αποστολή συνόδευσε ο Σμχος Μπουτουρίδης Εμ. καθώς και ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού ο Υπσγος Σύρος Θεόδωρος. Επιπρόσθετα η ομάδα της 110 ΠΜ θέλει να ευχαριστήσει τους παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης για την άψογη φιλοξενία καθώς και το Δ.Σ. της ομάδας της Δήμητρας Γιάννουλης για την παραχώρηση του γηπέδου της για τις προπονήσεις της ομάδας.

Σύνθεση: Προπονητής Κουτσιούκης Κων με βοηθό Τσιώνα Γ. Παίχτες Τζικόπουλος, Γούτος Ευαγ, Τσίρκας, Τριανταφύλλου, Εμμανουήλ, Μανάκας,(80΄ : Αρβανίτης), Γούτος Ν, Ευθυμιάδης(55΄ Κατσιούλης), Μούτος(55΄ Μπακόλας), Κοιλούλος. Επίσης την αποστολη ακολούθησαν οι Ταυλαρίδης, Τσιαούσης και Μητροδήμος.