Βαθμολογία

Άλλαξε χέρια η Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου άλλαξε χέρια. Με τον Στέλιο Βούλγαρη, που παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, να μην δίνει το «παρών» στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/6) στην αίθουσα «Forum», και τον Γιάννη Ξάνθη να δηλώνει πως αναβάλει την πρότασή του καθώς αφορούσε γενικότερα τον Ερασιτέχνη και όχι μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα, ο Σάκης Τζήμας έλαβε με συντριπτική πλειοψηφία το «ναι» των μελών των «κυανόλευκων» και είναι και επίσημα ο νέος διοικητικός ηγέτης της Νίκης.

Ο επιχειρηματίας από την Κατερίνη, ο οποίος είναι τραπεζοασφαλιστικός σύμβουλος, επιθεωρητής ασφάλειας κι ασχολείται με προγράμματα ΕΣΠΑ, υποστήριξε ότι στη διοικούσα επιτροπή θα βρίσκονται άτομα της ομάδας με τον ίδιο να είναι ο μοναδικός που θα είναι εκτός Βόλου, ενώ τόνισε ότι ο μοναδικός στόχος στη νέα σεζόν θα είναι η άνοδος της ομάδας στη Β' Εθνική.

Στην τοποθετησή του στη Γ.Σ. ο Τζήμας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Εγώ είμαι ο άνθρωπος που θα φέρει τα χρήματα στη Νίκη για να πάει στο λιμάνι της Σούπερ Λίγκας. Είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο και βασικός στόχος είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών, οι χορηγίες και η εξασφάλιση πως θα πάμε στο γήπεδο και θα πληρωθεί ο διαιτητής για παράδειγμα. Δεν μηδενίζω προσπάθειες. Επιτρέπεται η Νίκη Βόλου να μην έχει κανένα πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ;

Θεωρώ όμως πως η Νίκη πρέπει να αγωνίζεται στη χειρότερη περίπτωση στη Β’ Εθνική. Πρέπει οπωσδήποτε η ομάδα να ανέβει φέτος στη Β' Εθνική. Δεν της αρμόζει να είναι στη Γ’ Εθνική. Μπορώ να εγγυηθώ ένα μπάτζετ με το οποίο θα πετύχει το στόχο». Πλέον αυτό που απομένει είναι να συνταχθεί και το συμφωνητικό ανάμεσα στον Ερασιτεχνικό και τον Τζήμα για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι στη συνεδρίαση των μελών του συλλόγου δεν έγινε ο οικονομικός απολογισμός της περσινής χρονιάς με τον πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής, Στέφανο Μαυρογιάννη να τονίζει πως «δεν έχουμε βρει αποδείξεις-τιμολόγια και έτσι δεν μπορέσαμε να κάνουμε σύγκριση εσόδων-εξόδων».