Βαθμολογία

Αυγενικού για Αγροτικό Αστέρα

Το έδαφος πριν τη σύσκεψη κορυφής, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (10/6) προετοιμάζουν στον Αγροτικό Αστέρα οι Κώστας Γεωργιάδης και Ιεροκλής Στολτίδης.

Οι δυο τους τις τελευταίες μέρες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις και δουλεύουν πυρετωδώς. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η συνάντηση που είχαν την Πέμπτη (9/6) με δύο ατζέντηδες με τους οποίους δεν έχει στενή συνεργασία η ΠΑΕ έως τώρα.

Στους Θεσσαλονικείς μεταξύ άλλων προτάθηκαν και παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Εκτός αυτών έπεσε στο τραπέζι και η περίπτωση του Μιχάλη Αυγενικού, ο οποίος ήταν στον Εργοτέλη στο πρώτο μισό και στη συνέχεια στον Κισσαμικό.

Για τον 23χρονο σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports υπάρχει καλή άποψη στους «σταχυοφόρους» και μόλις ξεκαθαρίσουν τα μέτωπα που... καίνε, αναμένεται να ασχοληθούν μαζί του στον Εύοσμο.

Από εκεί και πέρα, ειλημμένη απόφαση πρέπει να θεωρείται ότι ο Αγροτικός θα πάει για 4-5 καλά ονόματα, ανάλογα και με το ύψος του μπάτζετ, και στη συνέχεια ο στόχος είναι να αποκτηθούν κατά κύριο λόγο Έλληνες ποδοσφαιριστές στα 23-24. Επιθυμία του Στολτίδη, μάλιστα, είναι να βρεθούν εξτρέμ και μέσοι που θα κάνουν τη διαφορά.

Τέλος, στην ομάδα θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης. Πρόκειται για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή έως τώρα που έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης. Ο 30χρονος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Αγροτικού και φαίνεται πως απομένει μόνο η ανακοίνωση.