Βαθμολογία

Αντίπαλος με ΠΑΟΚ στο παλατάκι …ο Φοίβος

Ταξίδι γεμάτο εμπειρίες για τα τμήματα των  Μίνι ,Παμπαίδων του Α.Ο. Φοίβος. Ένα Σάββατο γεμάτο εμπειρίες πρόσθεσαν στις αθλητικές τους παραστάσεις η ομάδα των μίνι και η ομάδα των παμπαίδων του Α.Ο.Φοίβος οι οποίοι αντιμετώπισαν μια πολύ μεγάλη ομάδα και με βαριά ιστορία σε επίπεδο ακαδημίας.

Οι ομάδες του coach Κουτρούλη Θοδωρή ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και αφού πρώτα ξεναγήθηκαν απο  τον coach κ.Κυριακού στο υπέροχο μουσείο της ΧΑΝΘ μαθαίνοντας πράγματα για την ιστορία του μπάσκετ ,έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια. Μάλιστα οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της αντρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στο γνωστό σε όλους μας «παλατάκι» ή PAOK Sports Arena.

Ο Α.Ο.Φοίβος ευχαριστεί τον υπεύθυνο των ακαδημιών της ομάδας του ΠΑΟΚ Γιώργο Βαλαβανίδη για την διεξαγωγή των φιλικών & την άψογη φιλοξενία των νεαρών αθλητών μας καθώς και των γονένων που τους συνόδευαν.

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Φοίβου Γιάννουλης κ.Προβίδας δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά,τα οποία ήταν σωστά σε όλους τους τομείς και είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για παίχτες αυτής της ηλικίας.Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά τα ταξίδια βάζοντας συνέχεια ένα μικρό ληθαράκι στην εξωστρέφεια της ομάδας.


Ο προπονητής του Φοίβου Γιάννουλης κ.Κουτρούλης δήλωσε: Στα επόμενα δύο χρόνια θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε παμπαίδες & παιδικό.Αυτοσκοπός μας είναι να μάθουν τα παιδιά να παίζουν σωστά και να βγάλουμε αθλητές που θα επανδρώσουν την αντρικής μας ομάδα.Ο αθλητισμός είναι υγεία»