Βαθμολογία

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης στο 1st Larissa SOCCER Camp

«Η οργάνωση είναι εξαιρετική όπως και οι γηπεδικες εγκαταστάσεις»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους τους συντελεστές του 1st Larissa SOCCER Camp που διεξάγεται στο Ελευθεραί με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη (8/6).

Συγκεκριμένα την 3η προπόνηση παρακολούθησε ο γνωστός προπονητής κ. Σάκης Θεοδοσιάδης που για πολλά χρόνια ήταν στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο κ. Θεοδοσιάδης να μην ξεχνάμε πως πέρασε και από την ΑΕΛ ως ποδοσφαιριστής και μάλιστα ήταν από τα πλέον καλύτερα παιδιά που κόσμος πάντα τον θυμάται.

Χορηγός του Camp

Ο εν λόγω τεχνικός παρακολούθησε την προπόνηση και έδειξε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο και την οργάνωση του όλου εγχειρήματος. Είδε τα νέα παιδιά και μάλιστα ξεχώρισε ορισμένα. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, είχαμε την χαρά να του αποσπάσουμε και ορισμένες δηλώσεις. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

-Πως ήταν η χρονιά σας στην Αναγέννηση Καρδίτσας;

«Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, είχε πολύ ανταγωνιστικότητα, αλλά μετά το τέλος του πρώτου γύρου και ύστερα από την αποχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου και του Εργοτέλη το πρωτάθλημα έχασε την αίγλη του. Πολλές ομάδες αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα, για εμάς όμως ο στόχος μας που ήταν η γρήγορη παραμονή επιτεύχθηκε πολύ γρήγορα. Έτσι η ομάδα μου η Αναγέννηση Καρδίτσας πραγματοποίησε το στόχο που είχε βάλει από την αρχή».

-Ποια είναι τα επόμενά σας βήματα;

«Μετά από πέντε χρόνια στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Είμαι στη διαδικασία συζητήσεων με κάποιους συλλόγους και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερή μου επιλογή, κάτι που θα με οδηγήσει στην καλή συνέχιση την προπονητικής μου καριέρας».

-Πείτε μας δύο λόγια για την άνοδο της ΑΕΛ…

«Η θέση της ΑΕΛ είναι στην Σούπερ Λίγκα και όλο αυτό το οδηγεί ο υπέροχος κόσμος της και η μεγάλη ιστορία που έχει για παρακαταθήκη της αυτή η μεγάλη ομάδα».

-Πως βλέπετε το εγχείρημα του 1st Larissa SOCCER Camp;

«Είναι πολύ θετική αυτή η σκέψη αφού δίνεται η δυνατότητα στα νέα παιδιά να αντιληφθούν τι ακριβώς περιλαμβάνει ένας εβδομαδιαίως προπονητικός κύκλος, από αξιόλογους προπονητές όπως είναι οι κ. Στεργιάδης, Ταξιάρχης και Κιόρογλου. Παρατήρησα πως η οργάνωση είναι εξαιρετική όπως και οι γηπεδικες εγκαταστάσεις και πιστεύω πως είναι πολύ μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά που προέρχονται από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα γιατί εδώ βιώνουν τις προπονήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο».