Βαθμολογία

Παρελθόν από τον Αχέροντα Καναλακίου ο Βέκιος

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με τον Νίκο Βέκιο. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει την ομάδα της Πρέβεζας στη Γ’ Εθνική και τη νέα χρονιά, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Βέκιο, μετά από τρία χρόνια λαμπρής συνύπαρξης. Η οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον «κόουτς» για την άψογη, μεστή και ουσιώδη συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ μας, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τους τίτλους που κατέκτησε η ομάδα μας.

Στο μυαλό και στην καρδιά μας θα υπάρχουν πάντα οι όμορφες στιγμές που ζήσαμε με τον Νίκο Βέκιο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και σίγουρα το όνομά του θα γραφεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ως ένας από τους κύριους συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών.

Όταν οι συνθήκες το φέρνουν έτσι και φεύγει ένας φίλος το «αντίο» φαντάζει δύσκολο. Αισθανόμαστε τον Νίκο Βέκιο σαν μέλος της οικογένειας μας και νιώθουμε πως στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν. Για αυτό δεν του λέμε αντίο, αλλά ‘εις το επανιδείν φίλε’».