Βαθμολογία

Επέστρεψε στον Πύρασο ο Μπούτλας

Με τα χρώματα του Πύρασου θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Χάρης Μπούτλας και Θρασύβουλος Βαλωτής. Ο πρώτος επέστρεψε στην ομάδα μετά το πέρασμά του από την Αγχίαλο Φθιώτιδες Θήβες, όπου είχε πάει καθώς δεν είχε το χρόνο να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις των «κυανόλευκων» στη Γ’ Εθνική, ενώ ο δεύτερος, που είχε αποκτηθεί από την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται πως για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 επιστρέφει στην ομάδα μας ο Χάρης Μπούτλας. Ο Αγχιαλίτης αμυντικός/μέσος που διακρίθηκε από μικρή ηλικία με τη φανέλα του Πυράσου στην Δ’ Εθνική, αγωνίστηκε φέτος και είχε μια γεμάτη σε συμμετοχές σεζόν στην Αγχίαλο Φθιώτιδες Θήβες καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδος μας. Θα φορέσει ξανά την κυανόλευκη φανέλα με την Αργώ στο στήθος. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και κάθε επιτυχία ξανά στον Πύρασο!

Ο Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θρασύβουλο Βαλωτή για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ, γεννημένος στις 23/05/1994, ανήκει στην ομάδα μας από τον Ιανουάριο του 2016 και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κυανόλευκη φανέλα ώστε να βοηθήσει τον Πύρασο να εκπληρώσει τους στόχους του για την επόμενη σεζόν».