Βαθμολογία

Στη Σαντορίνη ο γάμος του 1.000.000 ευρώ!

H 26χρονη Ξένια Ντέλι, το μοντέλο από τη Μολδαβία, που έγινε γνωστό από τη σύντομη σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ, παντρεύτηκε τον πάμπλουτο Αιγύπτιο επιχειρηματία Φατί Ραμπάχ Αλ Σαρίφ, που έκλεισε τα 62 του χρόνια.

Το εντυπωσιακό μοντέλο γνώρισε πριν λίγους μήνες τον Αιγύπτιο Πρόεδρο του ομίλου Amiral και ο έρωτάς τους ήταν... κεραυνοβόλος, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας του. Σέξι μοντέλο εκείνη, πάμπλουτος εκείνος και... όπως είναι γνωστό ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά! Οι δυο τους αμέσως κατάλαβαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. Χθες ήταν η ώρα του γάμου, που έγινε με θέα την καλντέρα.

Η νύφη έφτασε με λευκή άμαξα και τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι δοκίμασαν εκλεκτές γεύσεις κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, με τα πυροτεχνήματα να στολίζουν τον ουρανό της Σαντορίνης. Οι εκπλήξεις όμως συνεχίστηκαν καθώς λίγο μετά την έναρξη της δεξίωσης, έγινε γνωστό πως το πάρτι θα συνεχιστεί στη διάσημη παραλία του Περίβολου, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του συνέχισαν τη διασκέδαση σε παραλιακό beach bar που είχαν κλείσει...

Πριν από ενάμιση μήνα, το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο νησί και με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία προκειμένου να οργανώσει το γάμο των ονείρων του. Η ημερομηνία παρέμενε μυστική μέχρι πριν από λίγα 24ωρα..

Πηγή: Εκπομπή Αποκαλυπτικά