Βαθμολογία

Έρχεται σκούπα στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και έχουν αποφασίσει ότι θα πάνε για τουλάχιστον επτά μεταγραφές, όπως έχει δηλώσει ο Βασίλης Αργυρός, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ.

Ωστόσο, αντιλαμβάνεται κανείς πως αρκετές θα είναι και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, καθώς υπάρχουν κάποιοι που κρίνεται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει και τις αρχικές συζητήσεις για τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά κάποιες αποφάσεις έχουν ληφθεί.

Για παράδειγμα, εκτός του Καρντόσο που σταματά το ποδόσφαιρο, Καμπάνταης και Φάμπιο θα κουνήσουν μαντίλι. Είναι πολύ πιθανό να γίνει το ίδιο και με τον Ζουμπουλάκη, ενώ ο Γρηγορίου δεν καίγεται να κρατήσει και τον Καραγιαννίδη σε αντίθεση με τον δανεικό από την ΑΕΚ Ανδρεόπουλο.

Ακόμη, στη λίστα με αυτούς που είναι πολύ πιθανό να μη συνεχίσουν είναι και ο Γεωργακόπουλος. Ο 22χρονος είχε ψαχτεί και τον Ιανουάριο για να φύγει, όταν έγινε γνωστό ότι θα αποκτηθεί ο Μπαλντοφαλίεφ. Τότε δεν βρήκε αυτό που ήθελε, αλλά δεδομένου ότι επιθυμεί να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, θα προσπαθήσει να βρει μία ομάδα που να τον καλύπτει.

Τέλος, σίγουροι δεν μπορούν να είναι και άλλοι, όπως ο Ντατίδης. Ωστόσο, απόφαση για τον συγκεκριμένο δεν έχει παρθεί, όπως και για τους όπως ο Μεντής, ο οποίος θα επέστρεψε από τον δανεισμό του.

a-sports.gr