Βαθμολογία

Κόουτς ή τεχνικός διευθυντής στη Λαμία ο Τεννές

ε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Μπάμπης Τεννές, καθώς η επόμενη σεζόν θα τον βρει στη Λαμία, μία ομάδα που ξέρει όσο λίγες στη Β' Εθνική παρόλο που δεν έχει εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί.

Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν στους Φθιώτες τη σεζόν 2014-15 και από τότε που έχει φύγει, έχει πρακτικά παραμείνει σύμβουλος του Πανουργιά Παπαϊωάνου λόγω της εξαιρετικής σχέσης που έχουν αναπτύξει οι δύο άνδρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως Τεννές και Παπαϊωάννου μιλούν σχεδόν επί καθημερινής βάσεως και αυτό γινόταν ακόμη και όταν ο πρώτος ήταν προπονητής στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις και το μόνο που απομένει να διασαφηνιστεί είναι ο ρόλος που θα έχει ο 62χρονος.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας του έχει ξεκαθαρίσει πως μπορεί να διαλέξει αν θα είναι προπονητής ή τεχνικός διευθυντής. Να σημειωθεί ότι το δεύτερο πόστο είχε επιχειρήσει να το κάνει για ένα μικρό χρονικό διάστημα στον Άρη, όταν ξεκίνησε πέρυσι τη σεζόν ο Άλεξ Κάλλας. Τότε προπονητής ήταν ο Καλαϊτζίδης και ο Τεννές τεχνικός διευθυντής.