Βαθμολογία

Πανάξιος πρωταθλητής ο Απόλλων Λάρισας!

Ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε ιδανικά τη φετινή χρόνιά κερδίζοντας πανάξια την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορίας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης που είχε και χαρακτήρα εορταστικό, κέρδισε τον Διαγόρα Σεβαστής με 2-1 και τερμάτισε πρώτος και καλύτερος!

Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι καθώς και από την φιλοξενούμενοι ομάδα. Το γήπεδο είχε φορέσει τα καλά του και τα μπαλόνια έδωσαν έναν εορταστικό χαρακτήρα.

Να αναφέρουμε πως στην ανάπαυλα του αγώνα, τα μικρά παιδιά των Ακαδημιών έπαιξαν ποδόσφαιρο και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα αφού είναι το αύριο της ομάδας!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων Λάρισας ήταν σίγουρα ανώτερος σημείωσε δύο πολύ ωραία γκολ, όπως και το τέρμα των φιλοξενούμενων χειροκροτήθηκε.

Στο 2’ το πλασέ έκανε ο Παλάσκας από κοντά, απέκρουσε ο κίπερ. Στο 26’ σέντρα του Κυριάκου, το ανάποδο ψαλίδι ο Σκούπρας η μπάλα μόλις άουτ. Στο 28’ το σουτ του Νάστα έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ. Στο 33’ ο Παλάσκας από πολύ κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει. Στο 35’ ωραία έδωσε ο Παλάσκας στο Νάστα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ το 1-0.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου μία πολύ καλή στιγμή για την Σεβαστή, όταν ο Σαββίδης έκανε το πλασέ έδωσε ο Γεωργούλης πάνω στη γραμμή. Στο 55’ ωραία συνδυάστηκαν οι Παλάσκας με Κυριάκο, με τον τελευταίο να χάνει μοναδική ευκαιρία!

Στο 57’ ο Αποστόλης Νάστας με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ έκανε το 2-0. Ο τελευταίος λόγος ανήκε στους φιλοξενούμενους που στο 75’ ο Αποστολίδης με ωραίο χτύπημα φάουλ μείωσε στο τελικό 2-1.  

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής Τ., Αντωνόπουλος (87’ Ιωαννίδης), Γιαννακόπουλος, Γεωργούλης, Φλώρος, Χατζής, Σκούπρας, Νάστας (85’ Κουβελάς), Κολοβός (48’ Κούρος), Κυριάκος, Παλάσκας.

Διαγόρας Σεβαστής (Διονύσης Τοκατλίδης): Ρωμανίδης, Σαμανίδης, Λαγδάρης, Κολαξίδης, Αποστολίδης, Εφραιμίδης, Καθάριος (85’ λ.τ. Συμεωνίδης), Τσιώμης, Ταρασιάδης, Σαββίδης, Μαυρίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Λεωνίδας (Τρικάλων), Δόσκουρης, Καλύβας Φθιώτιδας).