Βαθμολογία

Παρελθόν ο Βαμβακούλας από τον Άλιμο

Τον επόμενο προπονητή της ομάδας αναζητούν οι άνθρωποι του Αλίμου. Ο Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος είχε αναλάβει τις τύχες του συλλόγου των νοτίων προαστίων τους τελευταίους τρεις μήνες, αλλά δεν κατάφερε να τον κρατήσει στη Γ’ Εθνική και μακριά από τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος ανέφερε:

«Με βαθύτατα αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του, ο Πρόεδρος Χρήστος Τσιουρής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Τ. Αλίμου ανακοινώνουν την λήξη της συνεργασίας με τον φίλο του Συλλόγου και μέχρι σήμερα προπονητή του Νίκο Βαμβακούλα.

Νοιώθουμε έντονα την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στον Σύλλογο σε μια πολύ δύσκολη, ιστορικά, στιγμή του σωματείου όπου διαχειρίστηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα τις τύχες του Συλλόγου σε μια ήδη προδιαγεγραμμένη πορεία… Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό και ίσως οι τύχες μας ξανασυναντηθούν στο μέλλον. Η διαφορετική οπτική γωνία που αφορά στο μέλλον του Συλλόγου – οργανωτικά και αγωνιστικά – είναι η μόνη αιτία για το φιλικό αυτό «διαζύγιο».

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στους στόχους του φίλου Νίκου Βαμβακούλα και ο Σύλλογος απο τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή, ο οποίος με σχέδιο, στόχο και πίστη να την ξανα οδηγήσει και πάλι σε νέες. Για την αναζήτηση και τις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο θέμα του νέου προπονητή, εξουσιοδοτημένοι απο τον Πρόεδρο Χρήστο Τσιουρή είναι ο Αντιπρόεδρος Διαμαντής Κουρής και ο Γενικός Γραμματέας Αστέριος Δημητριάδης».