Βαθμολογία

Φιέστα στον Απόλλωνα με απονομές και βραβεύσεις!

Ιδανικό φινάλε για τον Απόλλωνα Λάρισας μετά από μία χρόνια που είχε μόνο επιτυχίες! Την Κυριακή θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι μπαράζ, που θα διεξαχθεί στις 17.00, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.

Η λαρισινή ομάδα θα γιορτάσει την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική στη φιέστα που θα λάβει χώρα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και την οποία διοργανώνει η διοίκηση του συλλόγου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει εκτός της απονομής του βαρύτιμου κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ορισμένες βραβεύσεις προσώπων που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα διεξαχθεί αγώνας από τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, όπως και μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας Λάρισας θα τιμήσει τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό για την έμπρακτη στήριξη προς τον σύλλογο, τον χορηγό φανέλας Σαμαρά, αλλά και τον γιατρό Γιώργο Μπασδέκη για την πολύτιμη συνδρομή του.

Στη συνέχεια θα γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΛ καθώς και του κυπέλλου ΕΠΣΛ από τη διοίκηση της Ενωσης, ενώ από την πλευρά των παλαιμάχων του συλλόγου θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην ομάδα για την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική.

*Τον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τον Διαγόρα Σεβαστής στη Φιλιππούπολη (17.00) θα διευθύνει ο κ. Στυλιανός Λεωνίδας της ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους κ. Χρήστο Δόσκορη και Βασίλη Καλύβα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Γιάννης Τζίκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.