Βαθμολογία

Χωρίς δελτίο επ' αόριστον το Mega

Την οριστική διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega αποφάσισε το τεχνικό προσωπικό του σταθμού, λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων δυόμισι μηνών.

Ειδικότερα, η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικών Τηλεοράσεων Αττικής (ΕΤΙΤΑ) σημειώνει: «Και επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, στην τελευταία συνέλευση των τεχνικών του Mega αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με καθημερινές στάσεις εργασίας, μέχρις ότου καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τώρα που το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό κανάλι της χώρας, το δικό τους κανάλι, θα μείνει χωρίς κεντρικό δελτίο, αν αποφασίσουν οι μέτοχοι να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους». Οι τεχνικοί θα επανεξετάσουν την απόφασή τους μετά την εξόφληση του συνόλου των δεδουλευμένων.

Στο μεταξύ, δύο νέες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, το Σάββατο και την Κυριακή κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στο Mega. Οι νέες κινητοποιήσεις λήγουν στις έξι το πρωί της Δευτέρας. Οι δημοσιογράφοι του Mega απεργούν λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους, από τις 15 Μαρτίου και της αθέτησης των υπεσχημένων από την εργοδοσία για καταβολή μέρους των οφειλών.

protothema.gr