Βαθμολογία

Έβαλαν μαζί τους τίτλους τέλους

Μία νέα εποχή αρχίζει στην Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς μετά από έξι χρόνια ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, αποχωρεί.

Έτσι τόσο ο κόουτς όσο και ο Βασίλης Μπούρμπος μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τη λήξη της συνεργασίας τους με την οποία «ολοκληρώνεται κι ένας μεγάλος κύκλος πρωτοφανών επιτυχιών και μεγάλης προόδου του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα».

Ο Θεοδοσιάδης είπε: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη στιγμή για μένα.

Ολοκληρώνεται μια συνεργασία πολλών ετών σ’ ένα διάστημα που έζησα τα πάντα στην Αναγέννηση.

Και σαν αθλητής και σαν προπονητής και σαν άνθρωπος.

Με αφορμή την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής συνεργασίας θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο Βασίλη Μπούρμπο ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας ρομαντικός σπάνιος παράγοντας που δύσκολα συναντάς στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, τον Κώστα τον Μαργαρίτη, τον Θωμά Μπουντόλο, τον Χρήστο Καρκαλέτσο, τον Θανάση Κουλουκτσή, τον Κώστα Ραχαβέλια που ήταν η ψυχή της ομάδας, τον Τάκη Δρόσο και όλους τους προπονητές των τμημάτων για την άψογη συνεργασία.

Ιδιαίτερα φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές!

Όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε, παλέψαμε σκληρά στην καθημερινότητα όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για να φθάσουμε σ’ αυτά τα απίθανα αποτελέσματα.

Όλα τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ και του ΑΣ που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και αγωνίζονταν και φυσικά το φίλαθλο κόσμο της...

Όλους τους οργανωμένους (ULTRAS, ΛΕΦΑΚ, YELLOW REVANGE) και τους απλούς Αναγεννησιώτες.

Ευχαριστώ τέλος τους ανθρώπους τους σταδίου που συνεργαστήκαμε. Τον κ. Τάντο και τον κ. Καρακαξά για τη στήριξη στο καθημερινό μας έργο.

Ζήσαμε και μοιραστήκαμε πολλά. Πίκρες, στεναχώριες αλλά και απίστευτες χαρές...

Κλείνουμε όμορφα ένα πολύ όμορφο διάστημα.

Ετσι όπως αρμόζει σ’ αυτή την τρομερή προσπάθεια... Χρωστώ ευγνωμοσύνη σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα, φεύγω γεμάτος, εύχομαι να ζήσουν κι άλλοι αυτά που έζησα εγώ με τέτοια συνεργασία και θα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου.

Εύχομαι στην Αναγέννηση το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει ακόμη ψηλότερα...»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος, Μπούρμπος, δήλωσε: «Ολοκληρώνεται μια εξαιρετική συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας μας Σάκη Θεοδοσιάδη στο καλύτερο σημείο όλης αυτής της φοβερής και απόλυτα πετυχημένης προσπάθειας.

Δείξαμε πιστεύω προς όλες τις κατευθύνσεις έναν άλλο δρόμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη συνεργασία μας αυτή που διήρκεσε τόσα χρόνια και είμαστε περήφανοι που από κοινού πετύχαμε τόσα πολλά για την αγαπημένη μας ομάδα.

Οχι μόνο για τις πολλές διακρίσεις, αλλά κυρίως για την εικόνα που έχει η Αναγέννηση πλέον στο πανελλήνιο...

Το κύριο χαρακτηριστικό ήταν η εκτίμηση, ο σεβασμός, η δουλειά, η αντοχή, η ηθική και η σοβαρή διαχείριση στα δύσκολα διαστήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σάκη Θεοδοσιάδη για την ανεκτίμητη προσφορά στην ομάδα για την άψογη συνύπαρξη που είχαμε και να του ευχηθώ από καρδιάς καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Έχει κερδίσει με την αξία του μια περίοπτη θέση στη μεγάλη διαδρομή της Αναγέννησης...»