Βαθμολογία

Εκδικάστηκε το ΑΟΧ - Κέρκυρα!

Μετά από αμέτρητες αναβολές η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β’ Εθνικής εκδίκασε το πρωί της Παρασκευής (3/6) την υπόθεση της αναμέτρησης Χανιά - Κέρκυρα, η οποία δεν έγινε ποτέ εξαιτίας του γεγονότος ότι οι γηπεδούχοι δεν εξόφλησαν πριν την έναρξη του ματς στις 27 Μαρτίου το διαιτητή Γρατσάνη με αποτέλεσμα εκείνος να κλείσει το Φ.Α. εις βάρος τους.

Βάσει του κανονισμού, αλλά και του κατηγορητηρίου ο ΑΟΧ θα μηδενιστεί και οι Φαίακες θα πάρουν στα «χαρτιά» τον αγώνα με σκορ 0-3. Από εκεί και πέρα, στους γηπεδούχους θα επιβληθεί και πρόστιμο, αλλά δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών, όπως σας έχει αποκαλύψει το a-sports.gr από τις 15/5.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση, αν και τυπική επί της ουσίας, δεν θα βγει άμεσα, καθώς τόσο η πλευρά των Χανίων όσο και της Κέρκυρας πήραν προθεσμία από τον αθλητικό δικαστή για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου.

Στο μεταξύ, εκδικάστηκαν και οι δύο υποθέσεις του Αχαρναϊκού (αν και οι «πράσινοι» επιδίωξαν αρχικά να πάρουν αναβολή), οι οποίες βρίσκονταν σε εκκρεμότητα τόσο για τον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά στις 9 Μαΐου, ο οποίος διεκόπη στο 89’ λόγω αντικειμένου που χτύπησε τον βοηθό διαιτητή (η ομάδα του Μενιδίου κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το ματς με 0-3 και να τις αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί), όσο και για την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό στις 16 Μαΐου (οι «σταχυοφόροι» έχουν κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Χριστοφιλέα). Αποφάσεις και για τις δύο περιπτώσεις, αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

a-sports.gr