Βαθμολογία

Συγχώνευση Γ.Σ. Διλόφου με Α.Ο. Πλατυκάμπου

Τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων μας ανακοινώνουν την συγχώνευση τους. Το νέο σωματείο θα ονομάζεται Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ. Η νέα μας ομάδα θα αποτελείται από τμήματα υποδομής με προπονητή τον κο Βούκατα Βάγιο καθώς ήταν ακαδημίες του σωματείου Α.Ο. ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ. Τα τμήματα υποδομής αριθμούν περισσότερα από 80 παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών που υπό τις οδηγίες του κου Βούκατα πραγματοποιούν φανταστικές αθλητικές επιδόσεις στα τοπικά πρωταθλήματα. Επίσης η νέα ομάδα θα συμμετάσχει στο ανδρικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, μιας και ο ομάδα του Γ.Σ. ΔΙΛΟΦΟΥ κέρδισε επάξια την παραμονή της στην Α1 κατηγορία.

Οι διοικήσεις των σωματείων θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή την ένωση και υπόσχονται ότι θα προσπαθήσουν μέσω του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα αναδειχθεί να συνεχίσουν να υπηρετούν τις αρχές του ευ αγωνίζεσθε και να παραδειγματίζουν με την συμπεριφορά τους την νέες γενιές.

Τέλος τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων θέλουν να καλέσουν όλο τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Κιλελέρ να υποστηρίξουν την νέα αυτή προσπάθεια της δημιουργίας μίας ομάδας που θα αντιπροσωπεύει το πολυπληθέστερο Δ.Δ. του Πλατυκάμπου αλλά και ολόκληρο τον δήμο μας.