Βαθμολογία

Στις 20 Ιουνίου ο πλειστηριασμός του προπονητικού

Ο Λάκης Κλεώπας, πρόεδρος της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ Άρης, έκανε λόγο για θετική εξέλιξη στο θέμα του πλειστηριασμού του Ρυσίου, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό την Πέμπτη (2/6).

Συγκεκριμένα ο Λάκης Κλεώπας μίλησε στον «Libero 107,4» κι αναφέρθηκε στα θέματα που «καίνε» την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως αν δεν υπάρξει αγοραστής για το προπονητικό, θα γίνει επαναληπτικός πλειστηριασμός σε εύλογο χρονικό διάστημα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση πλειστηριασμού του Ρυσίου: «Προ μίας ώρας μου κοινοποιήθηκε από δικαστικό επιμελητή ο πλειστηριασμός από το ΙΚΑ στις 20 Ιουλίου στο Ειρηνοδικείο Βασιλικών. Η τιμή είναι στις 600 χιλιάδες, στο μισό της τιμής που όρισε το δικαστήριο. Πρόκειται για μία πολύ θετική εξέλιξη».

Για την περίπτωση που δεν υπάρξει αγοραστής και τι προβλέπεται τότε: «Θα γίνει επαναληπτικός πλειστηριασμός σε εύλογο χρονικό διάστημα. Για το ύψος της τιμής θα πρέπει να συμβουλευτούμε τους νομικούς τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση».

Για το κρίσιμο δίμηνο που έρχεται στα διοικητικά του Άρη: «Οι εξελίξεις είναι πολλές αυτό το δίμηνο, είναι το θέμα της ΕΕΑ, ο πλειστηριασμός του Ρυσίου και η σύσταση της νέας ΠΑΕ. Ήδη από χθες το πρωί όπως γνωρίζετε, η ΕΕΑ δεν υφίσταται από και θα πρέπει να υπάρξει μία νέα επιτροπή στη θέση της. Μέσα στο μήνα θα γνωρίζουμε τι θα γίνει στο θέμα της σύστασης νέας ΠΑΕ. Μέχρι τις 14 του μηνός πρέπει να κατατεθούν τα χρήματα του μετοχικού κεφαλαίου. Αν όχι, τότε θα πρέπει να γίνει στις 29 Ιουνίου».

Για τη ΓΣ του Ερασιτέχνη και το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου: «Έπρεπε να είμαστε ρεαλιστές. Δεν γινόταν να μπει μεγαλύτερο ποσό. Εδώ τα 1,2 εκατομμύρια και δεν βρέθηκε άλλος να τα βάλει πέρα από τον κ. Καρυπίδη. Εξάλλου, ο κ. Καρυπίδης είπε ότι αν χρειαστεί για την εύρυθμη λειτουργία της νέας ΠΑΕ, θα βάλει περισσότερα. Αν κρίνουμε το ποσό από το γεγονός ότι στη Γ’ Εθνική ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έβαλε 1 εκατομμύριο, τότε τα 1,2 εκατομμύρια είναι μικρό για τη Football League κατά την άποψή μου. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο κ. Καρυπίδης θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που πρέπει».