Βαθμολογία

ΑΣΑ: «Βήματα προόδου»

Λίγες μέρες μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεών της η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε μέσω της ιστοσελίδας της τον απολογισμό για τη χρονιά που μας πέρασε.

Αυτή στέφθηκε με «απόλυτη επιτυχία» και μαζί της έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος σύμφωνα με τους Καρδιτσιώτες, οι οποίοι ξεκαθάρισαν για μία ακόμη φορά πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη και γι' αυτό χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου και της απόλυτης επιτυχίας των στόχων που τέθηκαν εξ αρχής η διοίκηση της Αναγέννησης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει από καρδιάς και δημοσίως τους εξής:

- Συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τον προπονητή μας και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την υπερβατική, καθαρή και παλικαρίσια προσπάθεια με την οποία υλοποιήθηκε ο μεγάλος στόχος και μια πρωτοφανή στην ιστορία του συλλόγου στα επαγγελματικά πρωταθλήματα επιτυχία...

- Ευχαριστεί θερμά και ονομαστικά τους παρακάτω Αναγεννησιώτες (και εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου), συντελεστές της προσπάθειας που συνεισέφεραν και οικονομικά στεκόμενοι δίπλα στην ομάδα και στον πρόεδρό μας Βασίλη Μπούρμπο που τέσσερα χρόνια ανέλαβε το μεγάλο βάρος ώστε ν' ανταποκριθούμε στις πολλές υποχρεώσεις και να διατηρήσουμε μια αξιοπρεπέστατη εικόνα:

Δημήτρης Παπαϊωάννου, Νίκος Ξάνθης, Κωνσταντίνος Τσιαδήμος, ΔΣ και μέλη του ΑΣ Αναγέννηση, μέλη της ΛΕΦΑΚ, μέλη των YELLOW REVENGE, μέλη των ATHENS CLUB.

Το Ιατρικό Πολυδιαγνωστικό Εργαστήριο EUROMEICA ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη στήριξη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τον συμπολίτη επιχειρηματία και μέλος της ομάδας Απόστολο Αλεξόπουλο για την υπέροχη φιλοξενία στη Βόρειο Ελλάδα και τη στήριξη της ομάδας.

Τον νομικό μας σύμβουλο στην Αθήνα, ακατάβλητο Λάμπρο Μπίρδα για την διαχρονική του συνεισφορά.

- Ευχαριστεί θερμά ονομαστικά τους παρακάτω χορηγούς που σε πολύ δύσκολες εποχές στάθηκαν δίπλα στην ομάδα:

illy ΚΑΦΕ, ΚΙΑ ΚΑΗΑ- ανδρικά ρούχα, ΘΕΟΝΗ, Pink Woman - γυναικεία ρούχα, Καραμήτρος – Κρασιά, Συρματουργία Πέτρου, Οπτικά Μακρής, Μικέλ Καφέ, IL GUSTO, Καρατζόγλου - Κουφώματα, Κρασιά Βόλου, Αστικό Λεωφορείο Καρδίτσας, Ρούμελη, Portioli Καφέ, Οπτικά Αθανασίου, Πρίτσας Κώστας, Μιχαήλ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, Κρανής ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, Καφε GL Κρανης, ΚΟΥΡΙΕΡ ACS, Εκτυπωτική, Τράπεζα Θεσσαλίας, Cadillac, Piu, Bar Code, Μαμαλού, Βασιλείου Καυστήρες, Χαρκοπλιάς, Βιτράζ, Παραδοσιακό, HOTEL ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΑΛΛΑΣ, HOTEL KIERION.

- Ευχαριστεί για τα γεύματα που παρέθεσαν στην ομάδα μας κατα τη διάρκεια της χρονιάς τους παρακάτω:

IL GUSTO, Peter’s Σαμαλικούδης, ΑΡΝΗ, Αστέρια, Γαϊτανίδης, Β. Τρέμος, Αυγέρης Κ. Βογιατζής

- Ευχαριστεί τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καραπιπέρη και την Aστυνομία Καρδίτσας για την άψογη συνεργασία και διαχείριση των αγώνων με την οποία απομυθοποιήθηκε η δαιμονοποίηση του γηπέδου.

Αποδείχθηκε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ότι η πρόληψη και η καλή διάθεση είναι πολύ πιο αποτελεσματικά απο οποιαδήποτε κατασταλτική ενέργεια.

Τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Βασίλη Τσιάκο για το συνεχές ενδιαφέρον του, τον Δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο τον υπεύθυνο του Σταδίου Μιχάλη Τάντο και τους υπαλλήλους για τη συνεργασία.

- Ευχαριστεί, θερμά όλους τους κατόχους διαρκείας, τους φιλάθλους, οργανωμένους (ULTRAS, ΛΕΦΑΚ, YELLOW REVENGE, ATHENS CLUB) και μή που στήριξαν (χωρίς προαπαιτούμενα και με απέραντη αγάπη) με την παρουσία τους στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια την ομάδα.

Ιδιαίτερα μάλιστα στις περιόδους που τ' αποτελέσματα δεν ήταν καλά.

- Συγχαίρει την πρωταθλήτρια ομάδα της Λάρισας και την δευτεραθλήτρια Κέρκυρα για την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα, καθώς και όλες τις ομάδες που μετείχαν στον φετινό μαραθώνιο και μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες προσπάθησαν να ανταποκριθούν.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της Αναγέννησης αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι και περήφανοι από την αίσια κατάληξη της πιο δύσκολης προσπάθειας που έλαβε χώρα τα τελευταία χρόνια...

Το μεγάλο οικονομικό και προσωπικό κόστος, οι ατέλειωτες ώρες, οι πίκρες και οι στεναχώριες σβήνουν όλα μπροστά στο αξεπέραστο αίσθημα ικανοποίησης και περηφάνιας ότι η αγαπημένη μας ομάδα κατάφερε αυτά που δεν πέτυχε ποτέ στο παρελθόν βασιζόμενη στην δική της ξεχωριστή φιλοσοφία...

Περήφανοι κυρίως που κατάφερε να διατηρήσει μια αξιοπρεπέστατη εικόνα για την οποία μιλάει όλη η Ελλάδα...

Με αμιγώς Καρδιτσιώτικη διοίκηση, με ρόστερ που στη συντριπτική του πλειοψηφία του αποτελούνταν από παιδιά της περιοχής και ένα πλάνο που κατέρριψε πολλούς μύθους.

Κλείσαμε έναν μεγάλο κύκλο με πρωτοφανείς επιτυχίες και βήματα προόδου για την Αναγέννηση...

Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη και θα κριθεί από τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».