Βαθμολογία

Σκληρή γλώσσα σε Τσιριμπή οι «Νortenos»

Με αφορμή τις φωτογραφίες που μαρτυρούν ότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των επινικίων άλλης ομάδας, τη στιγμή που η δική του βιώνει τον «Γολγοθά» του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική, οι «Nortenos» εξέδωσαν ανακοίνωση την Τετάρτη (1/6).

Ο λόγος για τον Ποτή Τσιριμπή, ο οποίος εθεάθη στο ΣΕΦ να πανηγυρίζει μία νίκη του Ολυμπιακού, γεγονός που προκάλεσε την οργή των οργανωμένων οπαδών της πολύπαθης Παναχαϊκής.

Ο τίτλος της ανακοίνωσης «για τα πανηγύρια» προϊδεάζει τι επακολουθεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί τα βάζουν και με τους δημοσιογράφους που «ήξεραν, αλλά λόγω φόβου δεν το καυτηρίασαν».

«Θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες που μας κληρονόμησαν, ο κοντός και ο σεκιουριτάς», ανέφεραν οι φανατικοί υποστηρικτές του αχαϊκού συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για τα πανηγύρια…

…εκεί ανήκει, δικαιωματικά, ο αυτοαποκαλούμενος Πρόεδρος της Παναχαϊκής, με το αόρατο ΦΕΚ. Τρανή απόδειξη, η τελευταία δημόσια εμφάνιση του. Έλαβε μέρος, στα πανηγύρια της ομάδας της καρδιάς του. Φυσικά, αυτή η ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Λίγες μέρες μετά το τέλος μιας τραγικής-ντροπιαστικής χρονιάς, που εξαιτίας της "διοίκησης" του η ομάδα έπεσε στην Γ' Εθνική, κάτι που θλίβει όλους τους πραγματικούς οπαδούς αυτής της ομάδας, ο εικονιζόμενος στις φωτογραφίες το διασκέδαζε στον Πειραιά, όντας όπως φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος και όχι στεναχωρημένος για την πτώση της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, όπως θα ήταν το λογικό.

Σωστή, στυλιστικά, η ιδέα να καλύψει το δεξί του χέρι στα πανηγύρια, που λόγω της ανάγκης του σκηνοθέτη να πείσει το φιλοθεάμων κοινό, έχει κάνει ένα tattoo ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Το απαιτούσε ο ρόλος, που έπαιξε εδώ στην Πάτρα. Η επιτυχία του κακόγουστου έργου, δεν ήρθε ποτέ. Αντ' αυτού, ήρθαν στιγμές που ξεφτίλισαν την τεραστία Ιστορία μας. Μας κατέστρεψε, ολοκληρωτικά…

Εμείς αναδείξαμε αυτήν την γελοιότητα. Αυτό που οι δημοσιογράφοι ήξεραν, αλλά λόγω φόβου δεν το καυτηρίασαν, το τόλμησαν οι οπαδοί! Γιατί είμαστε αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι και δεν υποκύπτουμε στις απειλές ΚΑΝΕΝΟΣ!

Με μόνο στήριγμα, την υπερηφάνεια μας και την παθολογική μας καψούρα για την ομάδα της πόλης μας, είμαστε αυτοί που ξεκινάμε την κάθαρση! Ό,τι άρρωστο έχει απομείνει την νέα αγωνιστική χρονιά, θα είναι ανάμνηση. Το παιχνίδι σας τελειώνει σε λίγο καιρό και επίσημα. Εμείς, θα είμαστε κοντά! Για την Νίκη και τον Ηρακλή και τη μεγάλη ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες που μας κληρονόμησαν, ο κοντός και ο σεκιουριτάς. Δεν πρόκειται να αφήσουμε από δω και πέρα κανέναν αχυράνθρωπο προηγούμενων διοικήσεων να αναμιχθεί στην ομάδα στην νέα φάση που θα μπει η ομάδα, όπου και αν μας βρει την επόμενη σεζόν.

Η κάθαρση αν δεν το έχετε καταλάβει ξεκινά κάπως έτσι. Ξεκίνησε μετα επεισόδια το 2011 με τον "Κοντό" και τον "Ηλία Μουρίνιο" και τους μπράβους που γύρισαν στα αφεντικά τους ματωμένοι, συνεχίστηκε με την πορεία 3.000 φίλων της ομάδας που ζητούσαν αλλαγή, συνεχίστηκε με την αποστροφή όλου του κόσμου μέσω αποχής στο σάπιο καθεστώς Κούγια που διέσυρε την ομάδα παντού όλα τα χρόνια και ας ήμασταν στη Β' και συνεχίστηκε και φέτος που ο κόσμος δεν εξαπατήθηκε.

Ο κόσμος της Παναχαϊκής, δυστυχώς για κάποιους, έχει κριτήριο και κατάλαβε ότι το έργο είναι στημένο από νωρίς. Οι σημερινές φωτογραφίες είναι η απόδειξη του ψέματος, είναι η απόδειξη ότι ο κόσμος ξέρει τελικά να κρίνει τι είναι καλό για την ομάδα του.

Γι' αυτό μείνατε μόνοι. Γι' αυτό ο χρόνος θα φέρει τη λύτρωση από το παρελθόν».