Βαθμολογία

Εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους κολυμβητές του ΝΟΛ

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών από την Ελλάδα, αλλά και από Κύπρο και Βουλγαρία,  ολοκληρώθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης η διεθνής διοργάνωση με την επωνυμία Μακεδονικοί αγώνες, που διεξήχθη το τριήμερο 27-29 Μαΐου.

Οι κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας κάνανε εντυπωσιακή εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, βελτιώσανε τα ατομικά τους ρεκόρ, τα ρεκόρ συλλόγου, αλλά και πετύχανε νέα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών τον Ιούλιο και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ που θα γίνει στον Άλιμο, το διάστημα 10-12 Ιουνίου.

Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση της Καταραχιά Ευαγγελίνας που κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 1500μ. ελ. Συνολικά συμμετείχαμε σε:5 μεγάλους τελικούς: Ζαχαρούλης Αχιλλέας, Καταραχιά Ευαγγελίνα, Χαλιαμπάλια Γεωργία, Παππά Νεφέλη, Θεοδωρή Βαλάντω.

10 μικρούς τελικούς: Παύλου Παναγιώτης (2), Κώτσιου Δημήτρης, Τόπης Βαλάντης,Καράβα Ειρήνη, Φραγκογούλα Ευανθία(2),  Χαλιαμπάλια Γεωργία, ΠαππάΝεφέλη(2).

Επίσης,  πολύ καλή εμφάνιση σ' αυτούς τους αγώνες έκαναν και οι: Γιαννάκος Χαράλαμπος, Γκανάβα Σταυρούλα, Φραγκογούλα Παυλίνα, Καράβα Ελισάβετ.

Το Δ.Σ του ΝΟΛ συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τους προπονητές τους Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρία για την κατάλληλη προετοιμασία των κολυμβητών τόσο "εντός" όσο και "εκτός" νερού.