Βαθμολογία

Έκπτωση 15% για τους συνεπείς καταναλωτές

Μείωση 15% στα οικιακά και επιχειρηματικά τιμολόγια στους συνεπείς πελάτες της ετοιμάζει η ΔΕΗ από 1 Ιουλίου. Την προαναγγελία αυτή έκανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, μιλώντας στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής.

Ο Εμμανουήλ Παναγιωτάκης εξειδικεύοντας τον όρο «συνεπής» πελάτης που θα απολαμβάνει τη μείωση του 15% στο τιμολόγιο της ΔΕΗ είπε πως είναι εκείνοι που πληρώνουν κανονικά τους τρέχοντες λογαριασμούς τους και τηρούν κανονικά τους διακανονισμούς τους.

Ο πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της ΔΕΗ έθεσε τη μείωση του 15% ως κίνητρο για να σπεύσουν οι οφειλέτες να διακανονίσουν παλαιές οφειλές και να είναι συνεπείς και στους τρέχοντες λογαριασμούς τους. Όπως είπε, την πρότασή του αυτή, θα την θέσει στο ΔΣ της ΔΕΗ την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου να ισχύσει από 1η Ιουλίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, πάντως, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό είχε αναφέρει μικρότερο ποσοστό έκπτωση της τάξεως του 10%. Στην κοινοβουλευτική πάντως επιτροπή το έθεσε σε 15% μείωση.

Πηγή: newsit.gr