Βαθμολογία

Μοίρασε «μπράβο» στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο αντιπεριφερειάρχης

Με προσωπική δήλωση που έκανε την Τρίτη (31/5), ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας συνεχάρη την Αναγέννηση για την παραμονή της στη Β’ Εθνική.

«Τιμώντας πάντα το «ευ αγωνίζεσθαι» πέτυχαν τους φετινούς τους στόχους οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με τον Βασίλη Τσιάκο. Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης ξεκαθάρισε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας «θα μας βρίσκει συμμάχους της, όπως ήμασταν και μέχρι τώρα».

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Τσιάκου: «Με τον καλύτερο τρόπο, που έκανε όλους τους ανθρώπους της Καρδίτσας περήφανους, έκλεισε η φετινή αγωνιστική περίοδος για την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης.

Οι διοικητικοί παράγοντες, το προπονητικό σχήμα αλλά και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν για μια ακόμη χρονιά παραδείγματα αγωνιστικότητας και αθλητικού ήθους καταφέρνοντας να παραμείνουν στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Αναγέννησης πέτυχε χωρίς πολλές φανφάρες και τιμώντας πάντα το «ευ αγωνίζεσθαι» να αποδείξει σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο πως δεν βρίσκεται τυχαία στη Β’ Εθνική καθώς έχει όλα τα προσόντα που χρειάζεται η κατηγορία.

Στην αγωνιστική χρονιά που πέρασε η ιστορική ομάδα προσέφερε σε όλους μας πλούσια συναισθήματα, χαρές και λύπες ενώ τα καλύτερα μας τα επιφύλαξε για το τέλος με την παραμονή της στην κατηγορία.

Πρόκειται για ένα αθλητικό άθλο αν σκεφτούμε πως υπάρχουν ομάδες που στηρίζονται από ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, γεγονός που στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διάγουμε, αποτελεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Η Αναγέννηση αν και με λιγότερα μέσα, απέδειξε πως εκείνο που πρώτα και πάνω από όλα χρειάζεται είναι να καταθέτεις την ψυχή σου στο γήπεδο.

Για την φετινή της επιτυχία αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ όλους τους παράγοντες της ομάδας και να τους προτρέψω να συνεχίσουν θέτοντας στόχους ουσιαστικούς και ρεαλιστικούς για την χρονιά που έρχεται.

Από την πλευρά μας ως Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας θα μας βρίσκουν συμμάχους τους, όπως ήμασταν και μέχρι τώρα, στον αγώνα που καταβάλλουν για την ομάδα, για την Καρδίτσα».