Βαθμολογία

Ανανέωσαν Ψιμουλάκης και τιμ

Με τον Σταύρο Ψιμουλάκη θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο ΑΟ Τρίκαλα, ανανεώνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία, όπως και με τους συνεργάτες του. Οι Θανάσης Μπάρδας, Κώστας Λιάπης και Γιόσεφ Βάντζικ θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στον 57χρονο τεχνικό.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων», ο Ψιμουλάκης ανέφερε μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον πάγκο: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή και υψηλούς στόχους και με τιμά ιδιαίτερα η συνέχιση της συνεργασίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του ΑΟ Τρίκαλα για την αγάπη προς το πρόσωπο μου και για την στήριξη προς την ομάδα. Σε συνεργασία φυσικά με τον κ. Γιαλιά θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Ψιμουλάκη (17/2/1959) και τους Θανάση Μπάρδα (βοηθό προπονητή), Κώστα Λιάπη (γυμναστής) και Γιόζεφ Βάντζικ (προπονητής τερματοφυλάκων) για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17».