Βαθμολογία

Tέρι: «Θα πετύχει ο Μουρίνιο στην Γιουνάιτεντ»

Είναι ο αγαπημένος του προπονητής και δεν το κρύβει. Ο Τζον Τέρι, μιλώντας στο «SkySports», υποστήριξε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο πλέον κατάλληλος να καθίσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

«Είναι φανταστικά τα νέα αυτά για την Γιουνάιτεντ. Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί της είναι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη, γιατί όπως έχω ξαναπεί είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί», τόνισε ο αρχηγός της Τσέλσι.

Ακόμη αναφέρθηκε και στην ανεπιτυχή δεύτερη χρονιά του Πορτογάλου τεχνικού με την αγγλική ομάδα. «Ήταν λυπηρό που τελείωσε η θητεία του με αυτόν τον τρόπο, αλλά εύχομαι σε αυτόν τα καλύτερα».

Τέλος, δήλωσε πως είναι χαρούμενος που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της καρδιάς του και ελπίζει να επιστρέψουν οι «μπλε» και πάλι στις επιτυχίες. «Κοιτάμε πλέον την επόμενη σεζόν και πρέπει να βελτιωθούμε μετά την απογοητευτική χρονιά που είχαμε. Ένα μεγάλο κλαμπ σαν την Τσέλσι πρέπει να μάχεται για τίτλους κάθε χρόνο. Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα. Είναι ο 22ος χρόνος μου στην ομάδα και εδώ είναι το σπίτι μου».