Βαθμολογία

Παρελθόν και επίσημα ο Βοσνιάδης

Επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα (30/5) η λύση της συνεργασίας της Κέρκυρας με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη. Ο Μακεδόνας τεχνικός, ο οποίος είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον πάγκο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των Φαιάκων από τον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή (29/5), αποτελεί και τυπικά παρελθόν μαζί με τους συνεργάτες του Ηλία Παπαθανασίου και Γιάννη Κεσόγλου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι νησιώτες τους ευχαρίστησαν για την πορεία της ομάδας, την πίστη τους, τη σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό τους. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ Κέρκυρα, θα ήθελαν να εκφράσουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς τον Αλέκο Βοσνιάδη, τον Ηλία Παπαθανασίου και τον Γιάννη Κεσόγλου, για τη σπουδαία πορεία στην οποία οδήγησαν την ομάδα, για την πίστη που έδειξαν, τη σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό τους.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και την ανέβασε, την οδήγησε στη Superleague, μας έδωσε το όνειρο να το ζήσουμε. Όπως είχε υποσχεθεί. Σήμερα, κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής, μιας συνεργασίας αντάξιας των προσδοκιών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αλέκο Βοσνιάδη για την προσφορά του και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».