Βαθμολογία

ΑΕΛ: Και τώρα o σχεδιασμός του ρόστερ

Όλα πήγαν καλά σε μια δύσκολη χρονιά για την ΑΕΛ. Τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Σάκη Τσιώλη και τη νέα σεζόν στη Super League και άμεσα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Ο Αλέξης Κούγιας θα συναντηθεί με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό την Τρίτη (31/5) για να επισφραγιστεί η συμφωνία τους και θα ξεκινήσει άμεσα το χτίσιμο της νέας σεζόν.

Όλοι σχεδόν οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο, εκτός από τους Δημήτρη Κομεσίδη, Κώστα Μπανούση και Μίλαν Μπόγιοβιτς, με τους οποίους έχει προαναγγελθεί ήδη ότι θα γίνει προσπάθεια να μείνουν.

Το βάρος θα πέσει στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στη μεγάλη κατηγορία. Εξάλλου, στόχος της ΑΕΛ δεν θα είναι απλώς να συμμετέχει στη Super League, αλλά να προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει σε αυτή.

Όσον αφορά τους παίκτες των «βυσσινί», τη Δευτέρα θα κάνουν ένα χαλάρωμα στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων, χωρίς την παρουσία του Τσιώλη, και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τις διακοπές τους.