Βαθμολογία

Επέστρεψε νικηφόρα στο σπίτι του!

Ο Απόλλων Λάρισας επέστρεψε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης την Κυριακή (29/5) και το συνδύασε με νίκη. Κέρδισε με σκορ 3-0 τον Ηρακλή Βόλου και την ερχόμενη Κυριακή θα κάνει τη φιέστα με τον Διαγόρα Σεβαστής σε ένα ματς εορταστικού χαρακτήρα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη και αυτό ανάγκασε τον διαιτητή να κάνει μια αλλαγή ώστε να πάρουν κάποιες ανάσες δροσιάς.bΑξίζει πραγματικά να αναφέρουμε την πολύ καλή προσπάθεια που έγινε από την διοίκηση του Απόλλωνα, όπου πραγματικά έφτιαξε ένα φοβερό αγωνιστικό χώρο.bΗ έντονη ζέστη δεν επέτρεψε να βρεθεί ο κόσμος μαζικά στο γήπεδο.

Στο 5’ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κυριάκος όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Στο 29’ ο Γιαννακόπουλος από αριστερά βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, όμως το σουτ πέρασε άουτ.

Στο 31’ ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 53’ ο Μοράλες έκανε χέρι, ο διαιτητής έδειξε σωστά πέναλτι και ο Κυριάκος έκανε το 2-0. Στο 59’ ο Κυριάκος είχε οριζόντιο δοκάρι! Στο 84’ ο Παλάσκας με σουτ διαμόρφωσε το 3-0.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής Τ., Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γεωργούλης, Φλώρος, Χατζής, Παλάσκας, Κολοβός (46’ Κουβελάς), Νάστας (67’ Ιωαννίδης), Κυριάκος (75’ Κούρο), Σκούπρας.

Ηρακλής Βόλου (Γιάννης Φασουράκης): Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Ζαρίφης, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας (64’ Βουρδάκης), Γκάγκας, Τσελέπης, Τσουκάλης, Μόσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρατέρπος, Τζουβάρας, Χρυσάνης.