Βαθμολογία

Ωραίο φιλικό στην Ελασσόνα

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη (26/5) στο γήπεδο της Ελασσόνας ανάμεσα στην τοπική ομάδα τον Π.Ο.Ε. που αντιμετώπισε την Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς ήταν πολύ καλό και οι δύο τεχνικοί (Αλεξανδρής – Βασιλείου) είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά παιδιά στο φινάλε μιας χρονιάς με πολλές απαιτήσεις.

Για την ιστορία ο Π.Ο.Ε. επικράτησε με σκορ 4-0. Στο 8’ ο Ερβίν με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 15’ ο Τσένος με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0.

Στο 30’ ο Ερβίν είχε οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ στο 80’ ωραία συνεργασία του Τσακίρη με τον Γαλάνη, με τον τελευταίο με πλασέ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-0. Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Γαλάνης με σουτ.

Π.Ο.Ε. (Αλέξης Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Γ., Ουσταμπασίδης, Μπούσιας, Περτζιόνι, Πάτσης, Ερβίν, Συνάπαλος, Μενσούρ, Ματούλας, Τσέκος.

Έπαιξαν και οι: Μπαλούκας, Μάρκου, Μήχης, Παναγιώτου, Τάμπας, Σουγλής, Καραμάνος.

Ερασιτεχνική ΑΕΛ (Γιάννης Βασιλείου): Αλεξανδράκης, Βαλάτσος, Βόγλης, Γκαλγκανόπουλος, Ζυγούρης, Καλαπανίδας, Καλύβας, Καμπέρης, Κυμιρτσής, Μάτα, Μίζα.

Έπαιξαν και οι: Μορφάκης, Μπλαντέμης, Πατσιούρας, Πετάνι, Πουρνάρας, Ράχης, Σδόγγος, Σκύφτας, Σουλούκος, Τόσκα, Χριστιανός, Κακαράντζας.