Βαθμολογία

Οκτώ ανανεώσεις στην Α.Ε. Καραϊσκάκης

Με την πρόσληψη του Μίκι Τσίρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Καραϊσκάκης πήρε και επίσημα μπροστά ο σχεδιασμός εν όψει της νέας χρονιάς. Στην Άρτα δεν θέλησαν να χάσουν χρόνο και προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με οκτώ ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Παπανίκου, Κόλλινς, Γυφτοκώστα, Μποτονάκη, Αβραμίδη, Ευαγγέλου, Λάμπρου και Μαζιώτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή της ΑΕ Καραϊσκάκης στον πάγκο της ομάδας μας κ. Μίκι Τσίρκοβιτς, ξεκίνησε με ταχύτατους ρυθμούς ο σχεδιασμός του ρόστερ της ομάδας για την νέα σεζόν. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή ήδη ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά, με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο.

Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν είναι: Παπανίκου Νίκος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας Νίκος, Μποτονάκης Νίκος, Αβραμίδης Αποστόλης, Ευαγγέλου Σωκράτης, Λάμπρου, Μαζιώτης. Οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές συνεχίζονται και τι επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των επαφών αυτών. Εκ του Δ.Σ.»