Βαθμολογία

Λήξας ο συναγερμός με Διαμαντόπουλο

Σε ενδεκάδα εκτάκτου ανάγκης θα στραφεί ο Κώστας Γεωργιάδης για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Κέρκυρα λόγω των αρκετών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ο κόουτς του Αγροτικού Αστέρα δεν θα έχει τους τιμωρημένους Καπία, Θεοδωρίδη, Σαμουηλίδη και Καθάριο, ενώ τραυματίας είναι ο Τσεμπερίδης.

Για ένα μικρό ρόστερ όπως αυτό των «σταχυοφόρων» τα συγκεκριμένα προβλήματα είναι πολλά και ειδικά από τη στιγμή που όλοι πλην του Θεοδωρίδη είναι μεσοαμυντικοί.

Δεν υπάρχουν λύσεις και γι' αυτό την Πέμπτη (26/5) δοκιμάστηκε δίπλα στον Μακρυδημήτρη ο νεαρός Έππας. Μπιτάνγκ, Βελλίνης και Συμελίδης είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται πίσω από τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είχε κάποιες μικροενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και γι' αυτό δεν είχε προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη (25/5). Ωστόσο, την Πέμπτη έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς δυσκολίες.

Παρεμπιπτόντως, το βάρος έπεσε στην αμυντική λειτουργία κυρίως λόγω των πολλών απουσιών που υπάρχουν και των αρκετών αλλαγών προσώπων που θα γίνουν. Την Παρασκευή (27/5) αναμένεται να μπει και ο Καραντασιάδης. Στον Αγροτικό ευελπιστούν ότι θα πάρει άδεια από τη μονάδα που υπηρετεί, αφού σε διαφορετική περίπτωση στον πάγκο δεν θα υπάρχει ούτε ένας αμυντικός.

a-sports.gr