Βαθμολογία

Κλειδώνει η συνάντηση με Βοσνιάδη

Ένα ματς έμεινε για να μάθουμε αν η Κέρκυρα θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος που έχει απομείνει για τους Φαίακες, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Τα περισσότερα βλέμματα δεν είναι στραμμένα στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά στο θέμα του προπονητή, καθώς αναμένεται η συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη.

Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Ζαρκάδας βρίσκεται στην Αθήνα και δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα επιστρέψει στο νησί. Η αποστολή θα φύγει για Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου (28/5) και η συνάντηση ενδέχεται να γίνει εκεί είτε την ίδια μέρα είτε ανήμερα του παιχνιδιού.

Αν δεν καταστεί εφικτό αυτό, τότε οι δύο άνδρες θα τα πουν την επομένη του αγώνα, αφού τόσο η μία όσο και η άλλη πλευρά θέλουν να τελειώσει άμεσα το θέμα προκειμένου να γνωρίζουν πώς θα πορευτούν στη συνέχεια.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Ανδρεόπουλος είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται, όπως και ο τραυματίας Ντιόγκο. Ο Βενέτης εκτός απροόπτου θα μείνει εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ το πιο πιθανό είναι να μην μπει στην αποστολή και ο Νίκιτς. Αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες.

a-sports.gr