Βαθμολογία

Ματς «θανάτου» με 24 εισιτήρια ο Πανελευσινιακός!

Την έντονη απογοήτευσή του για την αποχή του κόσμου της Ελευσίνας από τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του εξέφρασε την Τετάρτη (25/5) ο Θανάσης Δημόπουλος.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, ο τεχνικός του Πανελευσινιακού κατήγγειλε ότι σε «παιχνίδια θανάτου είχαμε 24 εισιτήρια». Εντούτοις, ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος τόνισε ότι κατανοεί τους φιλάθλους εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κατάστασης στη χώρα.

«Μας έχει απογοητεύσει και ο κόσμος. Είμαστε 20 χιλιόμετρα από την Αθήνα, παίζαμε κάτι παιχνίδια θανάτου και είχαμε 24 εισιτήρια. Δεν ενδιαφέρονται, έχει και προβλήματα ο κόσμος», είπε μεταξύ άλλων ο Δημόπουλος.

Για την υπόθεση παραμονής, ανέφερε: «Στη Λαμία παίζουμε τελευταίο παιχνίδι και μπορεί να μη χρειαζόμαστε καν τη νίκη, καθώς εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις.

Έχουμε μια ένσταση, καθώς ο Αχαρναϊκός έβαλε τιμωρημένο παίκτη να παίξει κόντρα σε μας. Ένα βαθμό θέλουμε. Δώσαμε μεγάλη μάχη, όχι μόνο εγώ, αλλά ξεκινήσαμε στην αρχή και φαινόταν απίθανό να σώσουμε την ομάδα».