Βαθμολογία

Επέστρεψε στη Γ’ Εθνική ο Απόλλων Λάρισας!

Την Τετάρτη (25/5) στο προάστιο Καρδίτσας διεξήχθη η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με σκορ 0-2 των Σελλάνων και έτσι πανηγυρίζει την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε! Κυριάκος και Παλάσκας οι σκόρερ.  

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βάσω Γκατζούλη

Μία μεγάλη γιορτή στήθηκε στο τέλος με αφορμή τη νίκη – άνοδο του Απόλλωνα. Πάνω από 600 άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ανάμεσά τους και πολλοί Λαρισαίοι.

Το παιχνίδι είχε πολύ ενδιαφέρον, από τα πρώτα κιόλας λεπτά μπήκαν πιο δυνατά οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να έχουν δύο καλές στιγμές στο 9’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Μανασής, έδιωξε ο Μπρέλλας με υπερένταση και στην επαναφορά έδιωξε ο αμυντικός σε κόρνερ.

Στο 22’ το φάουλ εκτέλεσε ο Κακαϊτσας, με τις γροθιές έδιωξε ο Μπρέλλας. Όμως όσο και αν προσπαθούσαν οι γηπεδούχοι, στο 30’ το γκολ πέτυχε ο Απόλλωνας, όταν συνεργάστηκαν οι Νάστας και Κολοβός, με τελικό αποδέκτη τον Κυριάκο ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 38’ ο Απόλλωνας διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι σε χέρι που δεν δόθηκε. Ακριβώς στην επόμενη φάση στο 40’ το πέναλτι κέρδισε ο Τζιώλας από τον Γεωργούλη, εκτέλεσε ο Χαρβαλιάς, ο Μπρέλλας όμως έπεσε σωστά και το απέκρουσε.

Στην επανάληψη φάνηκε η ομάδα των Σελλάνων να μην έχει ψυχικά αποθέματα. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 46’ όταν έκανε το σουτ ο Περήφανος και με διπλή προσπάθεια έδιωξε ο Μπρέλλας.

Στο 78’ ο Απόλλωνας «κλείδωσε» τη νίκη, όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Κυριάκος και ο Παλάσκας με υποδειγματική κεφαλιά έκανε το 0-2.

*Η ομάδα του Απόλλωνα έπαιξε από το 86’ με δέκα παίκτες αφού ο Κολιός δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Α.Ο. Σελλάνων (Χρήστος Χατζηλιάδης): Θεολόγης, Περήφανος (67’ λ.τ. Ακρίβος), Φιλιππούλης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Μάτας (54’ Παπαδημητρίου), Τζιώλας, Δανιήλ, Κακαϊτσας (52’ Ρέψης), Χαρβαλιάς, Μανασής.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Σκούπρας, Κολιός, Γεωργούλης, Γιαννακόπουλος, Φλώρος, Χατζής, Νάστας (67’ Κουβελάς), Κυριάκος (87’ Σκάκος), Κολοβός (84’ Αντωνόπουλος), Παλάσκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Μανασής (Τρικάλων), Παγούρας (Βοιωτίας).