Βαθμολογία

Συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του Μορσέντι

Με σκοπό να ενημερώσει για τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (27/5) στις 20.15.

Ο εκπρόσωπος του Μοχάμεντ Μορσέντι, δηλαδή του Αιγύπτιου επιχειρηματία που είχε αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας, τόνισε επίσης ότι επιθυμεί να καταθέσει τις δικές του σκέψεις για το μέλλον του αχαϊκού συλλόγου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ανδριόπουλου: «Την Παρασκευή και ώρα 20.15, θα παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, προκειμένου να σας ενημερώσω για όλα τα αληθή  γεγονότα που έλαβαν χώρα από τον Αύγουστο του έτους 2016 έως και σήμερα, και αφορούν την συμμετοχή τόσο του εντολέως μου Μοχάμεντ Μορσέντι όσο και εμού προσωπικώς στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και ταυτόχρονα  να καταθέσω τις δικές μου  σκέψεις  για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό, θεωρώ χρέος μου και υποχρέωσή μου, σεβόμενος την ιστορία του Συλλόγου, να προσκαλέσω στην  συνέντευξη αυτή, τον κ. Δήμαρχο Αιγίου, τα μέλη της νυν διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, τα μέλη των προηγούμενων διοικήσεων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, τον κ. Πρόεδρο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, τον επικεφαλής του Συνδέσμου Φιλάθλων "BIANCONERI", τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας, καθώς και όσους φιλάθλους το επιθυμούν».