Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Τσίρκοβιτς η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς είναι ο νέος προπονητής της Α.Ε. Καραϊσκάκης, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (24/5) η διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Σημειώνεται πως ο Σέρβος τεχνικός βρισκόταν σε συζητήσεις εδώ και ημέρες, ενώ είχε επέλθει και η σχετική συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ηπείρου αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Χαραλαμπίδη για οικονομικούς λόγους και τον ευχαριστεί για την μεταξύ τους συνεργασία, όπου υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συμπεριφοράς και των δύο πλευρών. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Παράλληλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Μίκι Τσίρκοβιτς. Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καραϊσκάκης γνωρίζοντας ότι ο αντικαταστάτης του κ. Χαραλαμπίδη έπρεπε να είναι κάποιος καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες, μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κ. Μίκι Τσίρκοβιτς, θεωρώντας ότι πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις».