Βαθμολογία

Νέα σελίδα στον Ολυμπιακό Βόλου

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνήλθε έκτακτα το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2016 προκειμένου να συζητήσει και να επικυρώσει το συμφωνητικό μεταξύ της διοικούσας επιτροπής που θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου μας και του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να υπογραφεί μεταξύ των δυο πλευρών για να έχουν πλέον τη δυνατότητα ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου να τρέξουν τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα μας και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο παρουσία των λοιπών μελών του συμβουλίου για την υπογραφή του.

Το συμφωνητικό ψηφίστηκε ομόφωνα, από όλα τα παρόντα μέλη, ενώ αποφασίστηκε και αναγράφεται σ’ αυτό (συμφωνητικό), ότι ένα μέλος της διοικούσας επιτροπής θα ορίζεται από τον ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937. Ομόφωνα αποφασίστηκε το μέλος αυτό να είναι ο κ Νικόλαος Κάβουρας με αναπληρωτή του τον κ. Αθανάσιο Μπέικο.

Επίσης το Δ/κο Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα είναι το άτομο που θα παρακολουθεί τα έσοδα και τα έξοδα της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε στο τέλος κάθε μήνα να γίνεται εκκαθάριση και τα τυχόν πλεονάζοντα ποσά να δίνονται, ως ενίσχυση, στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου για τα υπόλοιπα τμήματα.

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαΐου 2016 υπογράφτηκε η σύμβαση μεταξύ του Προέδρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Νικόλαου Τσεκούρα και του εφόρου-διαχειριστή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, παρουσία των μελών του Δ/κου Συμβουλίου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και μελών που θα απαρτίζουν τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 ξεκινά μια καινούργια μέρα για την ποδοσφαιρική μας ομάδα και ελπίζουμε να μας χαρίσει στο μέλλον τις χαρές που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και να ξαναμπεί στο χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου».