Βαθμολογία

Ανακοίνωση οργής από την Ρέιντζερς!

Σε μια σχετικά μακροσκελή ανακοίνωση, η Ρέιντζερς έκανε γνωστό τον θυμό της για την επίθεση που δέχθηκαν μέλη της ομάδας της από μερίδα οπαδών της Χιμπέρνιαν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, αλλά και την αντίδραση που είχαν οι αντίπαλοί της και η διοργανώτρια αρχή.

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για την Χιμπέρνιαν, και τον πρώτο της τίτλο μετά από 114 χρόνια, οπαδοί της ξέφυγαν και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μερικούς από αυτούς να χτυπούν παίκτες και μέλη του επιτελείου της Ρέιντζερς, ενώ ήρθαν και στα χέρια με αντίπαλους οπαδούς.

Εκνευρισμένοι από όσα έζησαν τα μέλη της ομάδας τους αλλά και το πως διαχειρίστηκαν το θέμα η Χιμπέρνιαν και η FA της Σκωτίας, οι άνθρωποι του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας γνωστά τα παράπονά τους, κλείνοντας πως δεν θα ανεχθούν ξανά παρόμοια περιστατικά.

«Η Ρέιντζερς βρίσκει απαράδεκτο το γεγονός ότι κανείς, ούτε από την FA ούτε από την Χιμπέρνιαν, δεν καταδίκασε την συμπεριφορά των οπαδών και τα όσα έγιναν μετά το τέλος του τελικού χθες, όταν παίκτες και μέλη του επιτελείου της ομάδας μας δέχθηκαν φραστική και σωματική βία. Δεν επικοινώνησε κανείς από την Χιμπέρνιαν για να μας ρωτήσουν αν είναι καλά αυτοί που χτυπήθηκαν από τους οπαδούς του συλλόγου τους» αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης.