Βαθμολογία

Αποκάλυψε συμφωνία παραμονής με Γιαλιά ο Ψιμουλάκης

Έβγαλε είδηση ο Σταύρος Ψιμουλάκης στη συνέντευξη Τύπου της Ριζούπολης μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο κόουτς των Τρικάλων αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χρήστο Γιαλιά για να συνεχίσει και του χρόνου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από εκεί και πέρα, παραδέχθηκε ότι ο ΑΟΤ ήταν… χαλαρός μετά την τιμωρία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και ευχήθηκε λιγότερα λάθη τη νέα σεζόν.

«Παίξανε δύο ομάδες που ξεκίνησαν με διαφορετικούς στόχους απόβλεπαν και οι δύο σε πρωτιά. Μείναμε πίσω στην κούρσα που οδηγεί στην 1η και τη 2η θέση. Έγινε ένα παιχνίδι που η κάθε ομάδα για τους δικούς της λόγους ήθελε τη νίκη.

Εμείς μετά την απόφαση για την αφαίρεση των βαθμών ήμασταν κάπως χαλαροί. Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις με γεμίσματα, αλλά μπορέσαμε και αντεπεξήλθαμε, αν και είχαμε κόντρα τον άνεμο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας, ελέγχαμε το κέντρο και πατάγαμε καλύτερα. Ήταν ολοφάνερο, όμως, έλειπε ένας παίκτης με τα στοιχεία του Κουσκουνά. Πήραμε αυτό τον πόντο, μας ικανοποιεί εν μέρει, αλλά εγώ σαν άνθρωπος και σαν προπονητής τα θέλω μου είναι λίγο διαφορετικά. Περιμένω περισσότερα του χρόνου να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, να έχουμε περισσότερη υγεία, παντού βελτίωση. Συγχαρητήρια στον κ. Βαζάκα και στους παίκτες του, υπάρχει μια κατήφεια στον ιστορικό Απόλλωνα και εύχομαι να βρει το δρόμο του», είπε ο Ψιμουλάκης, ο οποίος ερωτηθείς αν θα είναι και τη νέα σεζόν στον ΑΟΤ απάντησε: «Ναι, ναι, έχει συμφωνηθεί να παραμείνω στα Τρίκαλα και την επόμενη χρονιά».

Σε ερώτηση για το τι περιμένει από την 3η θέση, ο Ψιμουλάκης τόνισε: «Αυτό που ψιθυρίζεται παντού με τις αδειοδοτήσεις. Αν η πολιτεία εφαρμόσει τους νόμους, ενδεχομένως θα ωφεληθούνε και τα Τρίκαλα με τον Απόλλωνα. Υπάρχουν εκκρεμότητες, δεν είναι δική μου δουλειά. Εύχομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει υγεία γιατί υπάρχουν αιμοδότες που πληρώνουν. Εμείς έχουμε δρομολογήσει κάποια πράγματα και θα γίνουν κινήσεις να βελτιωθούν κάποια πράγματα προς το καλύτερο».

Από εκεί και πέρα, ο Ψιμουλάκης υπογράμμισε: «Έχτισα μια άλλη ομάδα χωρίς εναλλακτικές λύσεις. Με την έλευσή μου αποχώρησαν εννέα παίκτες. Σε 14 παιχνίδια κάναμε μια ήττα με την Κέρκυρα. Φυσικά μπορούσανε να πάνε καλύτερα τα Τρίκαλα, αλλά είχε πολλά άσχημα αποτελέσματα στον α’ γύρο. Όλοι προσδοκούνε το καλύτερο. Να κάνουμε λιγότερα λάθη. Είναι ομάδα με υγεία τα Τρίκαλα που κουβαλάνε και 10.000 κόσμο. Ο κ. Βαζάκας ξέρει, είναι από εκεί. Έχει δουλέψει και είναι αγαπητός».