Βαθμολογία

Χαρίτος: «Αυτή η χρονιά με γέμισε»

Ιδιαίτερο κίνητρο μπορεί να μην είχε, αλλά έκανε το καθήκον του. Απέναντι σε μία ομάδα που καιγόταν για βαθμούς ο Παναιγιάλειος κατάφερε το απόγευμα της Κυριακής (22/5) να πάρει τη νίκη με 2-0.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ματς με τη Ζάκυνθο ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος του τεχνικού επιτελείου, στάθηκε στη διάθεση των παικτών, ενώ ανέφερε πως κλειδί για την ομάδα του ήταν ότι ανοίχτηκαν οι Επτανήσιοι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι περίπου στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα. Τιμά τον κύριο Μαγκαφίνη που λέει ότι η ομάδα μας έπαιξε όλα τα παιχνίδια στα ίσα. Καταλαβαίνω την πικρία τους, γιατί είχαν στόχο μόνο τη νίκη. Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Δεν τα καταφέραμε, αφού βρήκαμε κλειστούς χώρους. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση και όρεξη. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και στο δεύτερο 45λεπτο εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι ο αντίπαλος ανοίχτηκε. Σκόραραν δύο παιδιά που έδωσαν μεγαλύτερη ταχύτητα στην επίθεσή μας και πλησιάσαμε την αντίπαλη περιοχή.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και το επιτελείο. Αυτή η χρονιά με γέμισε και πρέπει να γεμίσει και τους φιλάθλους. Μένει μία αγωνιστική και θα πάμε στα Χανιά να φανούμε αξιοπρεπείς και να παλέψουμε όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου».

Ο τερματοφύλακας, Χρήστος Αθανασόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια στον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο για τη στήριξή του. Και τη διοίκηση, η οποία με τα όποια θέματα είχε προσπάθησε να μας υποστηρίξει για να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε ακόμα ένα ματς και θα δείξουμε τη δέουσα σοβαρότητα όπως και στα προηγούμενα. Εύχομαι στη Ζάκυνθο να βρει τον δρόμο της και σε εμάς η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες».