Βαθμολογία

Φυντάνης: «Θα μπορούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία...»

Την πικρία του για ό,τι συνέβη εφέτος στην Παναχαϊκή εξέφρασε ο Ηλίας Φυντάνης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα, την Παρασκευή (22/5), στις δηλώσεις που ακολούθησαν.

Στο περιθώριο των όσων υποστήριξε για την αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής στη Ναύπακτο, αναφέρθηκε και στο γεγονός που οδήγησε τους Πατρινούς στο τέλμα.

«Παίξαμε με μια οργανωμένη ομάδα, 25 παικτών, που έκανε σωστή προετοιμασία. Πίστευα ότι θα μείνει στην κατηγορία και έμεινε. Σε εμάς δεν φταίει η διοίκηση, αλλά οι κύριοι που το καλοκαίρι έκαναν τον σχεδιασμό και μαζί η τότε τεχνική ηγεσία. Ό,τι χειρότερο υπήρχε στην αγορά ήρθε στην Παναχαϊκή.

Παίκτες που πήραν μεγάλες προκαταβολές και εξαφανίστηκαν και σήμερα τους πληρώνει ακόμα η διοίκηση για να μπορεί να παίζει στο πρωτάθλημα. Αν δεν αφαιρούνταν οι τρεις βαθμοί εξαιτίας της αδειοδότησης, θα μπορούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Έχουμε ένα ματς και θα εξαντλήσουμε τις εξωαγωνιστικές πιθανότητες να μείνουμε. Αν τα καταφέρουμε, κάποιοι θα το μετανιώσουν πικρά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή της Παναχαϊκής.