Βαθμολογία

Παντιώρας: «Στο τέλος θα μείνουμε στην κατηγορία»

Νίκη παραμονής πήρε το απόγευμα της Κυριακής (22/5) ο Πανελευσινιακός, ο οποίος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καλλιθέας με 2-1 και να ανασάνει βαθμολογικά.

Τα πάντα πλέον εξαρτώνται από εκείνον και αυτό το γνωρίζουν οι «σταχυοφόροι», στις τάξεις των οποίων υπάρχει αισιοδοξία για την υπόθεση παραμονής, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Χρήστου Παντιώρα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο συνεργάτης του Θανάση Δημόπουλου είπε: «Θέλω να εκφράσω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Καλλιθέας για τον χαμό του επί δεκαετίες οδηγού της ομάδας, του κ. Θόδωρου, ενός εξαιρετικού συνανθρώπου. Αυτή τη βδομάδα είχαμε δουλέψει όλοι καλά. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μεσοεπιθετικά είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες της κατηγορίας, η οποία βέβαια ήρθε με απουσίες και με νέα παιδιά. Βάλαμε γκολ νωρίς και διαχειριστήκαμε σωστά το χρόνο μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε ορισμένα πράγματα που δεν έγιναν σωστά. Ο αντίπαλος ρίσκαρε, έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, έχοντας έναν εξαιρετικό παίκτη, τον Μπέλη. Μετά την ισοφάριση ρισκάραμε και εμείς με 4-3-3. Φορτώσαμε την επίθεση, πρεσάραμε και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε δεύτερο γκολ νωρίτερα. Πήραμε τη νίκη που έπρεπε να πάρουμε. Πάμε στη Λαμία να παίξουμε σοβαρά. Στο τέλος πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία».