Βαθμολογία

Υψηλές βλέψεις και από την Σεβαστή

Ο Διαγόρας Σεβαστής είναι ουσιαστικά ο άμεσος αντίπαλος του Απόλλωνα Λάρισας. Όπως όλα δείχνουν οι δύο αυτές ομάδες θα διαθέτουν τα ποιοτικότερα ρόστερ και πιθανόν να αγωνίζονται και οι δύο στη Γ’ Εθνική τη νέα χρονιά. Φυσικά υπάρχει ακόμη ένας γύρος και όλα είναι πιθανά.

Με μεγάλη χαρά δέχθηκε να μας μιλήσει ο πρόεδρος του Διαγόρα Σεβαστής κ. Γαβριήλ Κωνσταντινίδης. Όπως μας είπε η ομάδα ξεκίνησε το 2012 από το Γ’ τοπικό, με πρόεδρο τότε τον κ. Σάκη Ιωαννίδη και προπονητή τον κ. Αντώνη Βλάγκα.

Στα μέσα της χρονιάς ανέλαβε προπονητής ο κ. Τάσος Τσανούσας όπου είχε 11 στα 11 και ανέβασε την ομάδα στο Β’ τοπικό. Τότε ανέλαβε και πρόεδρος ο κ. Γαβριήλ Κωνσταντινίδης με προπονητή τον κ. Νίκο Θεοδοσιάδη. Η ομάδα κατάφερε φέτος να πρωταγωνιστήσει, ο μόνος στόχος της είναι να ανέβει κατηγορία, γνωρίζουν τις δυσκολίες της επόμενης κατηγορίας, όμως δεν τους τρομοκρατεί τίποτα αφού η Πιερία διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στη Γ’ Εθνική και δεν χρειάζεται να ψάξει για ξένους ποδοσφαιριστές.

*Στη φωτογραφία ο πρόεδρος κ. Γαβριήλ Κωνσταντινίδης με τον μεγαλομέτοχο κ. Γιάννη Συμεωνίδη και τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας κ. Μπάμπη Παπαδόπουλο.

Βάσω Γκατζούλη