Βαθμολογία

Οδεύει για την Γ’ Εθνική ο Απόλλων Λάρισας!

Την Κυριακή (22/5) ο Απόλλων Λάρισας αγωνίστηκε κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής στο γήπεδο Βατανιακού για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό (0-0).

Αποστολή: Βάσω Γκατζούλη

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, τα Σέλλανα κατάφεραν στο φινάλε να κερδίσουν με 1-0 τον Ηρακλή Βόλου. Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλωνας οδηγεί την κούρσα με επτά βαθμούς, πέντε βαθμούς ο Διαγόρας Σεβαστής, στους 4 βαθμούς τα Σέλλανα και χωρίς βαθμό ο Ηρακλής Βόλου. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 600 άτομα και μάλιστα ήρθαν και αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα από τη Λάρισα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Απόλλωνας ήταν το αφεντικό για όλο το πρώτο μέρος. Στο 10’ ακυρώθηκε γκολ για την Λαρισινή ομάδα όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Κυριάκος, πηρέ την κεφαλιά ο Λιλολάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο παίκτης δεν είχε καμία επαφή με αμυντικό, ο διαιτητής όμως έδωσε φάουλ!

Στο 30’ ωραία ξέφυγε ο Χατζής από την άμυνα, έδωσε στον Κυριάκο, αυτός έκανε το σουτ από πλάγια θέση, έβγαλε σε κόρνερ ο Σακελλαρίδης. Στο 35’ πολύ καλό σουτ από τον Χατζή, η μπάλα κόντρα σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ.

Στην επανάληψη στο 50’ το φάουλ εκτέλεσε ο Κυριάκος, το σουτ έκανε ο Σκούπρας και η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγες οι καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, αφού η κάθε μία κοιτούσε να κρατήσει το μηδέν.

Μετά το 60’ ο Απόλλωνας άφησε χώρους στους αντιπάλους και έτσι στο 75’ ο Καθάριος ξέφυγε από την άμυνα έκανε τη σέντρα από πολύ κοντά και έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 80’ έκανε τη σέντρα ο Μπενίσκος, ο Γεωργούλης με το κεφάλι έδιωξε τη μπάλα προς τα πίσω, ο Μπρέλλας με τα χέρια έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ξανά το σουτ ο Μπενίσκος και ο Μπρέλλας έσωσε πάνω στη γραμμή. Στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στο ίδιο λεπτό ο Κουρδής αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και λίγο αργότερα τραυματίστηκε ο Λιλολάρι που έπαθε διάστρεμμα δευτέρου βαθμού. Σημασία έχει πως ο Απόλλωνας με το βαθμό που πήρε θεωρείται νικητής γιατί μπορεί να του χρειαστεί στη συνέχεια.

Διαγόρας Σεβαστής (Διονύσης Τοκατλίδης): Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος Ε., Λαγδάρης, Κολαξίδης, Αποστολίδης, Τσιώμης, Ταρασιάδης (65’ Καθάριος), Καλουσίδης, Μπενίσκος, Ποτουρίδης, Χρισόπουλος (80’ Μαυρίδης).

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Λιλολάρι (84’ λ.τ. Κολιός), Γιαννακόπουλος, Γεωργούλης, Φλώρος, Κουρδής Γ., Παλάσκας, Χατζής, Σκούπρας, Κυριάκος (90’ Σκάκος), Κολοβός (80’ Κουβελάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζοβάρας, Δόσκορης, Καραγιάννης (Φθιώτιδας).