Βαθμολογία

«Νωρίς στο γήπεδο»!

Oδηγίες του ΟΦΗ προς τους φιλάθλους για το παιχνίδι με τον Φωστήρα. «Λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται στο παιχνίδι με τον Φωστήρα, φίλαθλοι του ΟΦΗ παρακαλούνται να προσέλθουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο γήπεδο και να μην περιμένουν την τελευταία στιγμή» αναφέρει σε ανακοίνωση της η διοίκηση του ΟΦΗ, για την αναμέτρηση της Κυριακής, με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ (5μμ).

Στο γήπεδο του ΟΦΗ αναμένεται την Κυριακή το αδιαχώρητο και για το λόγο αυτό, η διοίκηση του ΟΦΗ, έσπευσε να ενημερώσει τους φιλάθλους, ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για τον κόσμο, δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, για όσους θελήσουν να βρεθούν απο νωρίς στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο (22/5) στο Γεντί Κουλέ, η διοίκηση του ΟΦΗ είχε μια τελευταία σύσκεψη με την εταιρεία security που συνεργάζεται με τον ΟΦΗ, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το παιχνίδι με το Φωστήρα.

Μάλιστα απο την διοίκηση του ΟΦΗ δόθηκε εντολή για μια πειθαρχημένη παρουσία σε όλα τα επίπεδα, για να μην υπάρξουν προβλήματα. Στην σύσκεψη εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ βρέθηκαν οι κ.κ. Κώστας Αρχοντάκης, Γιάννης Τσακαλάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Θεανώ Ρασούλη και οι εκπρόσωποι της εταιρείας security.

Για να διευκολυνθεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, απο την διοίκηση του ΟΦΗ ανακοινώθηκαν οι παρακάτω κατευθύνσεις για τους φιλάθλους:

-Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τις θύρες 2,3,7, 8 και 9, όπου έχουν πουληθεί αρκετά εισιτήρα διαρκείας, παρακαλούνται να καθίσουν στην αναγραφόμενη θέση του εισιτηρίου τους και όχι σε άλλη θέση, όπου θα βρίσκεται κάποια θέση κατόχου εισιτηρίου διαρκείας.

-Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που έχουν εισιτήριο διαρκείας θα μπαίνουν στο γήπεδο απο τη θύρα, που αναγράφει το εισιτήριο τους. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες 2,3,7 θα εισέλθουν το γηπεδο κανονικά απο τις θύρες αυτές και όχι μόνο απο τη θύρα 7, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Επίσης οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για την θύρα 8, θα μπούν στο γήπεδο απο τη θύρα 8Β.

-Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα πρέπει να πειθαρχήσουν στις υποδείξεις των μελών της εταιρείας security για τις θέσεις που θα καθίσουν. Η αστυνομία θα είναι έτοιμη να παρέμβει σε οτιδήποτε συμβεί και προκαλέσει ένταση.

-Κανένας φίλαθλος του ΟΦΗ δεν θα μπορέσει να μπεί χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο.

-Φίλαθλοι του ΟΦΗ, μην ξεχνάτε ότι σε αυτό το παιχνίδι ο ΟΦΗ αλλάζει πορεία.

Ο καθ’ ένας μας, ας βοηθήσει, στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Καλό αγώνα, ΚΑΛΗ ΑΝΟΔΟ του ΟΦΗ μας!!!»