Βαθμολογία

Κυπελλούχος Ερασιτεχνών η Πύδνα Κίτρους

Την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας της έγραψε το Σάββατο (21/5) η Πύδνα Κίτρους, καθώς επικράτησε 1-0 του Ιάλυσου στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου και κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Η ομάδα της Ρόδου βρήκε δίχτυα στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Φυλακούρη, όμως δε χρίστηκε σκόρερ επειδή ο βοηθός Ζησιμόπουλος τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.

Γενικώς, η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη, αλλά ο Ιάλυσος δημιούργησε τις πιο κλασικές ευκαιρίες με σημαντικότερη εκείνη του 69ου λεπτού, όταν ο Παπαδημήτρης έπιασε την κεφαλιά, ο Αλυσανδράτος απέκρουσε σωτήρια, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Φονσέκα την έστειλε λίγο άουτ.

Σε πρόσωπο του αγώνα εξελίχθηκε ο Νίκος Ραπτόπουλος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 67ο λεπτό και στο 90ό σημείωσε το μοναδικό γκολ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Αποστόλης Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλλης, Παυλίδης (67' Ραπτόπουλος), Δήμας, Μακράκης (93' Καραγκούνης), Κυπαρίσσης (73' Χάμος), Καμπλιώνης.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Α. Αθανασίου, Κοκκίνης, Παπαδημήτρης (91' Πλύγκος), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (64' Σταυλάς), Φονσέκα, Μαθιός, Μαρίνου (46' Π. Αθανασίου).