Βαθμολογία

Ρέλλας: «Ήταν ιδιωτικό συμφωνητικό-καρμανιόλα»

Τον διοικητικό απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώνεται στον Παναιγιάλειο έκανε ο Αντώνης Ρέλλας το βράδυ της Παρασκευής (20/5) στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου.

Μιλώντας για περίπου τρεις ώρες αναφέρθηκε σε όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να πάρουν τα ηνία της ομάδας μέσα στους τελευταίους μήνες και στάθηκε ιδιαίτερα στον Μοχάμεντ Μορσέντι.

Αρχικά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Κατσίβελου, τον οποίο ο Ρέλλας προόριζε για το διοικητικό σχήμα και ακολούθως δήλωσε ότι όταν τελείωσαν τα πλέι οφ υπεγράφη ιδιωτικό συμφωνητικό με τους Τάσο Ηλιόπουλο και Γιάννη Καινούργιο.

«Ήταν το μη χείρον βέλτιστον. Ο Ηλιόπουλος πλήρωσε και το παράβολο συμμετοχής, αλλά εμφανίστηκε ο Μορσέτι και μας είπε ότι θα αγόραζε το 81%», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, για το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Αιγύπτιο είπε τα εξής: «Αναφέρει κάποια και αποκρύπτει κάποια άλλα. Δεν κατοχύρωνε την ομάδα. Παρόλα αυτά το υπέγραψα. Πουθενά δεν αναφερόταν το τίμημα. Έβαλε 200 χιλιάδες ως άτοκο δάνειο και έβαλε όρο ότι το ποσό θα επιστρεφόταν αν σε ένα μήνα ματαιωνόταν η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου με υπαιτιότητα της ΠΑΕ. Χτίζαμε στην άμμο. Ήταν ιδιωτικό συμφωνητικό – καρμανιόλα. Δεν υπήρχε καμία ασφαλιστική δικλείδα για την ομάδα».

Αφού αναφέρθηκε στην εμπλοκή του Παναιγιάλειου στα «ύποπτα» ματς, πήγε ξανά στις συζητήσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Όταν έγινε γνωστό από τον Ανδριόπουλο ότι ο Μορσέντι ήθελε να αποχωρήσει, ο μεγαλομέτοχος των Αιγιωτών μίλησε με τον Ηλιόπουλο, αλλά η συμφωνία ματαιώθηκε. «Ρωτήστε τον κύριο Ηλιόπουλο να σας πει, γιατί ματαιώθηκε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Για τον Παύλο Αποστολόπουλο ισχυρίστηκε πως είχε καλή πρόθεση, αλλά όχι χρήματα και ότι τον πείραξε το γεγονός πως βγήκαν στη δημοσιότητα τα νούμερα που είχαν συζητήσει.

Ο Ρέλλας αποκάλυψε ότι μιλά με νέο επενδυτή, αλλά όταν συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο, ο δεύτερος τον ρώτησε τι γίνεται με το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπάρχει με τον Αιγύπτιο και την απαίτησή του να πάρει πίσω τις 200.000 ευρώ.

Έτσι ο ενδιαφερόμενος μέσω του Αλέξη Κούγια έστειλε εξώδικο στον Μορσέντι στις 22 Απριλίου προκειμένου να ενημερωθεί αν σκοπεύει να το υλοποιήσει ή όχι. «Η απάντηση δεν είχε δοθεί τόσο καιρό, αλλά σήμερα απάντησε ότι θέλει το ποσό αυτό μέσα σε διάστημα ενός μήνα» υπογράμμισε ο Ρέλλας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «η ομάδα δεν παραχωρείται δωρεάν, υπάρχει τίμημα». Παράλληλα τόνισε ότι τα χρέη προς ΙΚΑ, Εφορία, ποδοσφαιριστές είναι ύψους 300 χιλιάδων.

Ακόμη εξέφρασε την πικρία του... «Στενοχωριέμαι που με αποκαλούν λαμόγιο, ενώ στα συμβούλια της Ένωσης Β' Εθνικής όλοι λένε τα καλύτερα λόγια και όταν παραιτήθηκε ο Σπύρος Καλογιάννης, μου πρότειναν να αναλάβω».

Τέλος, απευθύνθηκε και στους ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων ήταν παρόντες στη συζήτηση. «Συγχαρητήρια για ό,τι πετύχατε. Είστε μάγκες, λεβέντες παρότι εμείς σαν διοίκηση είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Συγχαρητήρια στον προπονητή και στο τιμ του. Να είστε περήφανοι γι’ αυτό που πετύχατε. Κάποιοι σας φώναζαν πουλητάρια. Εσείς σώσατε την ομάδα. Να καμαρώνετε γι’ αυτό και να λυπάστε για κάποιους που έστω και περιστασιακά υπηρέτησαν την ομάδα διοικητικά. Σας ζητώ συγγνώμη δημόσια που δεν ανταποκριθήκαμε ανάλογα με αυτά που προσφέρατε. Θέλω το μάτι σας να γυαλίζει με τη Ζάκυνθο. Να μη δώσουμε δικαίωμα για σχόλια. Όταν σας φώναζαν πουλητάρια μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.