Βαθμολογία

Σίγουρος πως ο Άρης θα παίξει στη Β΄Εθνική ο Καρυπίδης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης με επίσημη δήλωσή του την Παρασκευή (20/5) στην ιστοσελίδα του Αρη, επανέλαβε πως οι «κίτρινοι» θα παίξουν τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να κλείσει τα αυτιά του σε όσα λέγονται. Μάλιστα υποστήριξε πως έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Σταύρο Κοντονή.

Όλα αυτά λίγο μετά τις δηλώσεις του μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ηλία Αρκούδη, ο οποίος υποστήριξε ότι με την υπάρχουσα νομοθεσία ο Άρης δεν μπορεί να πάρει άδεια.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ως Επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ θέλω να δηλώσω ότι έχω ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή.

Ζητώ από τους φίλους του ΑΡΗ να κλείσουν τα αφτιά τους το επόμενο διάστημα και να μην παρασύρονται από δηλώσεις και σχόλια που αφορούν στην εκκαθάριση και στη σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Έγιναν και γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις και θα μιλήσω δημόσια όταν πρέπει. Μέχρι τότε καλώ τον κόσμο του ΑΡΗ να αγνοεί οτιδήποτε άλλο λέγεται. Το επαναλαμβάνω για τρίτη και τελευταία φορά. Ο ΑΡΗΣ του χρόνου θα παίξει κανονικά στη Football League».