Βαθμολογία

Το «ευχαριστώ» της Κέρκυρας στον Καρντόσο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του Οράσιο Καρντόσο τα τελευταία δύο χρόνια, εξέδωσε την Τετάρτη (18/5) η ΠΑΕ Κέρκυρα. Η διοίκηση των «Φαιάκων» ευχαρίστησε τον Αργεντινό μέσο για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, ενώ τόνισε πως οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.

Nα σημειωθεί ότι η Κέρκυρα είχε μηνύσει στον Καρντόσο να βρει ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο από τη στιγμή που αυτό δε συνέβη, ο παίκτης παρέμεινε μέχρι τέλους στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Οράσιο Καρντόσο, μετά από 2 χρόνια. Έναν παίκτη υπόδειγμα ήθους και επαγγελματισμού, έναν παίκτη που αφήνει το στίγμα του τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Καρντόσο λέει «αντίο» στην ενεργό δράση, με τελευταίο αγώνα συμμετοχής το Κέρκυρα- Απόλλων Σμύρνης, αλλά φυσικά δε θα σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο Πρόεδρος και το ΔΣ θα ήθελαν από κοινού να ευχηθούν «ό,τι καλύτερο» στην πορεία του. Είναι σίγουρο ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν!»