Βαθμολογία

Ήττα για την ομάδα του ΝΟΛ στη Χαλκίδα

Την Κυριακή 15/5 η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας αντιμετώπισε στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Χαλκίδας την αντίστοιχη ομάδα του Ν.Ο. Χαλκίδας, με την παρουσία πολλών φιλάθλων στο πλευρό της γηπεδούχου ομάδας , οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της  για συμπαράσταση, στα πλαίσια του πρώτου αγώνα του Β΄ Γύρου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος water-polo της Α2 κατηγορίας.

Οι παίκτες μας, υποχρεώθηκαν σε ήττα από τους Χαλκιδαίους  που ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι, καθώς στον πρώτο γύρο είχε γίνει αλλαγή έδρας λόγω εργασιών συντήρησης του κολυμβητηρίου της Χαλκίδας, χάνοντας με σκορ 12-8.

Υπό το βλέμμα της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κας Ασημίνας Παπαναστασίου, του δημάρχου Χαλκιδέων κου Χρήστου Παγώνη, μελών της ΔΟΑΠΠΕΧ, του επί σειρά ετών παλιού Προέδρου του ΝΟΧ κου Γαληνού Λαουτάρη, τοπικών παραγόντων και πλήθους Χαλκιδαίων που έδωσαν και πάλι το παρόν στην πισίνα της Χαλκίδας, οι υδατοσφαιριστές του Ν.Ο.Λ. απέδωσαν καλό πόλο κατά διαστήματα, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κωστα Ζουμπουλιά, παρουσιαστήκανε αξιόμαχοι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλο μπατζετ που έχει στόχο την άνοδο στην Α1,  δείχνοντας ότι  αξίζουν σίγουρα την παραμονή στην κατηγορία.

Σίγουρα, ο δρόμος για την ανδρική ομάδα του Ν.Ο.Λ. είναι μακρύς καθώς όλα θα κριθούν στα PLAY OUTS τον Ιούλιο για τα οποία η διοίκηση του  Ν.Ο.Λ. κάνει ενέργειες σε συνεννόηση με την Κ.Ο.Ε ώστε ένας τουλάχιστον γύρος να πραγματοποιηθεί στην Λάρισα και να παίξουν οι πολίστες του Ν.Ο.Λ. μπροστά στο πολυάριθμο κοινό τους.

Στην ομάδα του Ν.Ο.Λ. συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Μπεζιλιώτης και Λευθέρης  (τερματοφύλακες), Ζακυνθινός, Αλεξανδρής, Ευαγγελός Γιάννης (2 γκολ), Μερκουριάδης Αγγελος (5 γκολ), Γκρεμήλας , Χριστοφής , Θεοδορόπουλος (1 γκολ), Σαλιαμπουκος , Ζμπήτας Θ. , Στεργίου.

Προπονητής: Κώστας Ζουμπουλιάς.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα μας ήταν και στις τέσσερις περιόδους κοντά στο σκορ . Τελικό σκορ:  8-12. Τα  8λεπτα: 2-3, 1-4, 3-2, 2-3.
Η μέχρι στιγμής Βαθμολογία του 2ου ομίλου:
ΝΟ Πατρών 12 βαθμοί, Απόλλων Σμύρνης 10, ΝΟΧ 9 βαθμοί
ΓΣ Περιστερίου 4(είχε ρεπό) και ΝΟ Λάρισας 0 βαθμοί

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. συγχαίρει τους παίκτες και τον προπονητή τους για τις προσπάθειές τους αλλά και για το θέαμα που προσέφεραν μέσα από ένα δυνατό αγώνα.Επίσης ευχαριστεί τις επιχειρήσεις της πόλης μας Βιοκαρπέτ, EXALCO, DEXIM, F.A.S., ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ, Las Ramplas, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΕ ΖΕΝ, Γουργιώτης, ten steps που ως αρωγοί συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Ν.Ο.Λ. και των ομάδων του, να κρατήσει τη Λάρισα ως μοναδική πόλη της Θεσσαλίας με ενεργό συμμετοχή στις μεγάλες κατηγορίες της υδατοσφαίρισης, προσφέροντας θέαμα αλλά και αθλητική ζωή και παιδεία σε μικρούς και μεγάλους.